Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 31. srpna 2015

Novinky, sojka

Úspěch je dítětem odvahy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadále budete marně usilovat o odhalení tajemství, které jitří vaši zvědavost. Bude lepší na všechno zapomenout a věnovat se užitečnějším věcem. Kvůli pochybné záležitosti propásnete šanci na znásobení hmotných statků.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaskočí vás vstřícné gesto nadřízeného nebo nevlídného souseda. Nenechte se mýlit, nějak jim došlo, že vás budou brzy potřebovat. Nápad léčit se jen s pomocí domácí lékárničky a babských receptů nemusí dopadnout dobře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nesnažte se popírat podíl na něčem, co se nepovedlo. Nejenže tím rozzlobíte partnera, známé nebo kolegy, ale zároveň nadlouho ztratíte jejich důvěru. Přitom se zdá skoro jisté, že vás všichni pochopí a odpustí vám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nelekejte se počátečního nesouhlasu starších dětí s vašimi plány. Fakt, že jsou výhodné i pro ně, jim dojde až mnohem později. Sebelepšími argumenty jen posílíte jejich zatvrzelý odpor. Vaší zbraní je nadpozemská trpělivost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Všechno půjde hodně rychle a některé události se rozběhnou jinak, než jste předpokládali. Není ve vašich silách všechno uhlídat. Luna doporučuje ponechat věcem alespoň na pár dní volný průběh a ohlídat si jen to hlavní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zvýšenou pozornost věnujte zdraví. Projeví se u vás tendence k přecházení drobných potíží. Setkání či schůzka, na kterou se tolik těšíte, nedopadnou podle vašich představ. Zklame vás někdo, koho považujete za dobrého společníka.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zjištění, že jeden z kolegů trpí psychickými problémy, s vámi citelně otřese. Má to však i pozitivní stránku. Právě včas s ním přestanete spojovat své plány do budoucnosti. Úspěšně složíte náročnou zkoušku a uspějete v konkurzu nebo soutěži.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sebezapření si vyžádá odmítnutí vybraných lichotek přitažlivé osoby. V důsledku vibrací Venuše totiž snadno ztratíte hlavu a podlehnete emocím. V tom případě však musíte počítat se studenou sprchou.  

Není vám co závidět.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jste příliš vstřícní a snadno se necháte přimět k tomu, že budete pracovat za někoho, kdo vám něco nalže. Na úřadech a institucích s vámi budou jednat hezky a slušně, ale to je tak všechno, co můžete očekávat. Stejně odejdete s prázdnou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dotěrného známého nemůžete odbýt tím, že se na něho utrhnete. Budete to s ním muset chvíli vydržet. Těší se na vás jistá osoba opačného pohlaví. V minulých dnech jste jí moc nadějí nedávali, ale stále doufá, že vás udolá.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenechte se otrávit zlým pohledem sousedky nebo spolucestujícího v autobusu. Máte před sebou nadějný den. Díky sympatickému nadhledu se dohodnete i se zatvrzelými odpůrci. Pozitivní dojem si odnesete z jednání, kterého se obáváte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pořádně vás překvapí starší děti, držící se posledního předsevzetí. Nezapomeňte je pochválit. Ještě chvíli potrvá, než se zbavíte únavy. Náhodné setkání s přítelem by nemělo být záminkou k pozdnímu návratu domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám