Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 30. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo hájí pravdu, má mít svého koně osedlaného u vrat a jednu nohu ve třmeni

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Musíte se udržovat v kondici, jinak nemůžete počítat s žádnými výraznými výsledky. Nerozptylujte se maličkostmi a dávejte pozor, aby ve vaší těsné blízkosti nebyli nadřízení. Neriskujte větší investice, nejdříve si všechno prověřte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokuste se být objektivnější v osobních sporech a pracovních konfliktech. Už kvůli lepším vztahům s okolím bude lepší připustit, že nejste vždycky nejlepší. Chystáte-li se na větší nákupy, nedejte se pobláznit vlezlou reklamou.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Láska a povinnosti nejdou vždy pohromadě. Možná se o tom přesvědčíte osobně. Vaše snaha získat si něčí sympatie, stále nemá velké naděje na úspěch. Máte však velkou šanci prosadit se v práci s návrhy na možná radikální změny.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dávejte si pozor na falešné přátele a nevyhledávejte náhodné známosti. Nemáte dobrý odhad na lidi, do vaší přízně se může vetřít darebák. Zvažujte, jestli se vydat na cestu, o jejímž přínosu pro vaši kariéru se dá úspěšně pochybovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neztrácejte hlavu, naslouchejte nejen hlasu srdce, ale i rozumu. Na lásku máte času dost, zvláště, jsou-li před vámi tak nadějné šance na kariéru jako dnes. Neposuzujte lidi podle vzhledu a oblečení. Leckdo je uvnitř úplně jiný.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Silně prožijete nepříjemnou událost, týkající se blízkého přítele. Nečekaně vás přizvou k realizaci zajímavého projektu. Přemýšlení o tom, jestli to přijmout, zkraťte ve vlastním zájmu na minimum. Nejlépe na pár sekund. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Obratně zalátáte díru v rodinném rozpočtu. O tom, že byste se zřekli nějakých příjemností, však lze pochybovat. Vaši pevnou vůli oslabují vibrace Saturnu. Navíc budou partner s dětmi dost nároční a neústupní. Už se třesou na splnění vašich slibů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na to, kolik máte práce, budete příkladně aktivní a vytrvalí. Jako byste tušili, že se toho šéf všimne a dostane se vám zaslouženého ocenění. Vyděláte na tom nejen vy, ale i někteří méně schopní kolegové. Zásluhy si však upřít nenecháte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Připravte se na to, že abyste dosáhli svého, musíte svá přání několikrát důrazně opakovat. Rychle pochopíte, že to, o co vám jde, musíte jistým lidem do omrzení znovu a znovu vysvětlovat. Snad vám nedojde trpělivost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neuspěchejte placení faktur a účtů. Mohli byste zaplatit víc než musíte. Doma přijde řeč na školní výsledky mladších dětí. Jisté řešení vám nabídnou právě ony. Budete z toho hodně vedle, ale měli byste je brát vážně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při setkání s jistým člověkem si vzpomenete na jeho nedávné podivné názory. Nedáte na sobě nic znát, ale o tom, že byste mu vyšli vstříc, se dá silně pochybovat. Pohyb Marsu znásobí vaše odhodlání všechno mu pořádně spočítat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nové místo či spíše zavedení další funkce ve vaší firmě, se stane předmětem nehezkých intrik. Máte-li o ně zájem, budete se muset nejen snažit, ale rovněž obrnit trpělivostí. Při posezení s přáteli si šetřete ledviny, játra a žlučník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám