Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 29. února 2016

Novinky, sojka

Zatímco mluvíme, prchá nepřející čas života

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ani když se vám nebude dařit, nesmíte odejít od rozdělané práce. Řešením by mohlo být rozšíření aktivit do více oblastí. Elánu máte dost a dost na to, abyste uspěli. Jistá osoba se konečně zastydí a přijde vám vrátit vaše peníze.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Soustřeďte se při jednání o důležitých věcech. Jste poněkud roztržití, mohli byste přeslechnout důležitou informaci. Atmosféra kolem vás nebude nejlepší. Určitý díl viny na tom nese i konstelace Marsu s Neptunem. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Houstnoucí atmosféra ve firmě se odrazí na vaší náladě a ochotě pomáhat druhým. Budete také značně popudliví. Těžko od vás lze očekávat velké výkony. Chystáte-li se na delší cestu, pečlivě zkontrolujte vůz.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opakovanými vrtochy vás potrápí partner. Ve chvíli, kdy už to nebude k vydržení, vás zachrání děti, přátelé či příbuzní. Nepleťte si silnou vůli s tupou tvrdohlavostí. Vaše okolí bude na podobné negativní projevy velice alergické.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pečlivě si všechno naplánujte, neponechávejte nic náhodě a improvizaci. Snadno se stane, že dosažené výsledky budou nijaké. Budete trochu mimo, a snadno vám uniknou důležité věci. Saturn vám postaví do cesty překážku, kterou sami nepřekonáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

S přehledem odstraníte hrozbu konfliktu s dospívajícími dětmi. Získáte jejich respekt a důvěru. Potěší vás tolerancí k vašim názorům. Jisté potíže vám způsobí nutnost jednorázově zaplatit vyšší částku. Při troše obratnosti se z toho obratně vyzujete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na spadnutí je konflikt s osobou, které vytknete zanedbávání povinností. Další problémy vám způsobí někdo, kdo hřeší na vaši velkorysost. Jen těžko se skryjete před známým, který se k vám bude chtít vnutit na návštěvu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Obzory vám rozšíří Merkur. Mnohé nasvědčuje tomu, že své schopnosti vyzkoušíte v nové oblasti. Nelekejte se překážek. V konečném součtu vás posílí a po jejich úspěšném překonání se vám právem zvedne sebevědomí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnes to bude jako na houpačce. Budete jednou dole, podruhé nahoře. Dávejte si pozor, pod tlakem událostí a velkého shonu snadno uděláte hloupou chybu. Vaším esem v rukávu jsou dobrá fyzická a duševní forma.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Venuše s Lunou naznačují pravděpodobnost známosti, která se později změní v nadějný vztah. Je jenom na vás, jak se nakonec rozhodnete. Opatrně při sportu, chybí vám obvyklá mrštnost. Musíte být neustále ve střehu.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Smutný příklad toho, jak člověka změní funkce nebo velké peníze vám poskytne dříve skromný a vstřícný známý. Zaskočí vás rovněž sobecké chování kolegů. Nebude v tom nic osobního, jen chtějí urychlit svoji kariéru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyplatí se vám naslouchat známému, kterého také ostatní berou vážně. Za čas se ukáže, že měl pravdu. Vy se podle jeho rady můžete zařídit už dnes. Flirtováním s jistou pohlednou osobou, vzbudíte žárlivost dobrého přítele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám