Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 28. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska žije jen v živých, vyslovených slovech

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Z mnoha důvodů se vám vyplatí mít u sebe platební kartu. Jste-li volní, zaregistrujete osobu, která by nadšeně uvítala, kdybyste se jí více všímali. Krouží kolem vás již delší dobu a vy se tváříte, jakoby vůbec neexistovala.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky příznivé rodinné atmosféře se vám starší děti svěří svými plány. Možná na chvíli ztratíte řeč, ale určitě ne soudnost. Rychle pochopíte, že nemá cenu jim něco rozmlouvat. Takt a laskavý humor uplatníte také v sousedských vztazích.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Určitě se vám vyplatí jednat s každým na rovinu. Přijdou věci, které sami nezvládnete a cizí pomoc se vám hodí. Balzámem na nervy bude delší setkání s přáteli, ať již na procházce, u krbu nebo v útulné vinárničce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zcela programově dáte partnerovi a dětem víc volnosti a budete respektovat jejich přání. Drobná nehoda může pokazit návštěvu známých či příbuzných. Pokud jste měli zdravotní potíže, dá se očekávat jejich ústup.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemusí se vám vyplatit velká otevřenost a upřímnost. Neuškodí, když budete zdrženlivější a důkladně se podíváte na prsty i blízkým příbuzným. Nemine vás cesta do míst, která vás nijak nelákají. Důležité je, že tím potěšíte partnera.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neomalenost a nedostatek vybraných způsobů povedou k přerušení vašich vztahů s někým, kdo vám v poslední době přidělává vrásky. Nezabrání tomu ani přemlouvání partnera a přátel. Šikovností a obratností zaskočíte mladší ročníky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokus brzdit iniciativu někoho z rodiny nedopadne dobře. Označí vás za mrzouta a skrblíka, a doma nastane dusno. Luna s Uranem vám však přejí, takže si poradíte jak s potížemi, tak nástrahami osudu. Nezveličujte spory se sousedy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Běh některých událostí dostane jiný směr, než si přejete. Merkur s Neptunem nabízejí dvě možnosti. Tvářit se, že se vás to netýká, anebo se s tím alespoň dočasně smířit. Hartusit a někoho obviňovat z neschopnosti nemá cenu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s novou známosti, Bude vám neustále volat, číhat na vás a všelijak vás uhánět. Jste-li zadaní, přivoláte na sebe neštěstí. Sebevědomí vám zajistí výhry ve společenských hrách nebo čelné  místo při sportovním zápolení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Všímejte si chování starších dětí. S překvapením zjistíte, že dělají přesně to, co jste jim nedávno poradili, ale jim se to zpočátku nelíbilo. Fakt, že vám nic neřekli, by vás měl spíše těšit. Nikdo rád nepřizná svoji chybu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ušetřit můžete tím, že odoláte reklamě a koupíte jenom to, co opravdu potřebujete. Rodina může mít o návštěvě supermarketu jiné představy, ale měli byste trvat na svém. Ve společnosti kamarádů a jejich partnerů rozhodně neflirtujte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Spoustu radosti uděláte svým blízkým. Chvílemi by však bylo rozumnější příliš bujnou fantazii mírnit. Očekávání některých lidí brzy přeroste vaše možnosti. Připravte se na křížový výslech, kterému vás podrobí zneklidnělý partner nebo rodiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám