Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 28. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není dobré kamarádit s bláznem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rychle se zbavte pocitu, že doma nebo v práci ztrácíte autoritu. Jde jen o váš vlastní nehezký pocit, který má k realitě hodně daleko. Může jít o projev obav z nějakého důležitého kroku, do kterého se vám moc nechce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nezapomeňte na dnešní schůzku, domluvenou před víkendem. Váš obchodní partner, klient nebo nový objev by se zcela jistě urazili a dali vám co proto. Máte-li jednání na úřadech, nesmíte podlehnout vibracím Marsu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příjemně vás naladí dopolední telefonát. Zpráva, kterou obdržíte, bude ještě lepší, než jste doufali. Nyní už můžete klidně pokračovat v realizaci svého odvážného a nadějného plánu. Drobné potíže vás nemohou zastavit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nervózního šéfa a jeho neustálé připomínky prostě ignorujte, nedovolte, aby vás vyvedl z tempa. Blíží se konec prázdnin a tuší, že na obzoru jsou změny, které nemůže ovlivnit. Zkouší dokázat, že je stále výkonný a nepostradatelný  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bohatě využijete energii načerpanou o víkendu nebo na dovolené. Jsou totiž před vámi náročné úkoly vyžadující plné nasazení. Přitom musíte počítat s tím, že jen těžko najdete ochotného a hlavně šikovného pomocníka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadřízení překvapivě dají na vaši radu a ještě si vyžádají vaši asistenci. Kývněte a tvařte se dostatečně nadšeně, nebudete litovat. Máte šanci stát se šéfovou pravou rukou. Přeskočíte pár stupínků ke kariéře.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Veselou příhodu zaznamenáte na pracovišti. Planety však doporučují nesmát se moc hlasitě. U některých lidí byste ošklivě narazili. Dávejte si pozor na to, co a kde jíte a pijete. Hrozí vám menší zažívací potíže. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Postavení Jupiteru s Neptunem varuje před žádáním kolegů o pomoc. Lhostejno, o co by šlo, se stanete terčem ošklivých pomluv vašich nepřátel a různých závistivců. K večeru potkáte osobu, kterou dvakrát nemusíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Starosti vám budou dělat zachmuřené tváře vašich blízkých a kamarádů. Nesnažte se je přimět k otevřenosti. Až přijde ta pravá chvíle, promluví sami. Z míry vás vyvede nejnovější lumpárnička menších potomků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Je nejvyšší čas udělat si pořádek ve financích. Začátek školního roku je za dveřmi a to vás bude stát spoustu peněz. Také partner přijde se svými představami o změnách v bytě, nebo úpravách chalupy. Asi budete na mrtvici.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rozesměje vás soused, který přijde s podivným, spíše nesmyslným požadavkem. Merkur doporučuje udržovat ho v napětí. Vysmát se mu můžete potom. Neriskujte při jednání s nerudným úředníkem. Nesmíte ho rozzlobit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kdyby vás snad napadlo doběhnout nadřízené malou nevinnou lží, rychle na to zapomeňte. Nebude dnes zrovna přesvědčiví a jenom zbytečně vzbudíte jejich pozornost. Nevystavujte se nebezpečí přísné kontroly vašich výsledků.       

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám