Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 27. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemůžete věřit všemu, co slyšíte, ale můžete to bohužel opakovat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Čekají vás problémy s hotovostí. Neztrácejte nervy, ledacos se dá změnit. Jistou šťastnou náhodu slibuje pohyb Merkuru. Máte před sebou nějakou cestu. Někdo služební, jiný soukromou, ale tak či onak, veskrze úspěšnou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Poznáte několik zajímavých lidí, včetně velmi přitažlivé a atraktivní osoby opačného pohlaví. Pokud se nechcete dostat do potíží, musíte se držet zpátky. V zaměstnání vypuknou spory o tom, kdo pracuje a kdo se jen veze.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Přijde za vámi někdo, koho nemusíte vidět. Luna doporučuje zapomenout na staré urážky a pozorně ho vyslechnout. Přijde s něčím, co vás bude mimořádně zajímat. Jistou složitou záležitost byste mohli vyřešit obratem ruky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Problém, který již několik dní narůstá, dosáhne kritického bodu. Připravte se na menší nepříjemnost s partnerem nebo nadřízenými. Planety radí nijak hlasitě neprotestovat, ale zaujmout spíše pokorné, nekonfliktní stanovisko.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pomůže vám starý známý nebo bývalý spolužák v zajímavé funkci. Nemusíte mu ani moc děkovat, bude to pro něho maličkost. Doma se od vás očekává větší zájem o chování a prázdninový program zejména starších ratolestí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Najde se někdo, kdo vás osočí, že nevíte, co chcete. Musíte mu rychle a rázně odpovědět. Pár lidí z vašeho okolí by mu mohlo dát zapravdu. Nepřehánějte to s kritickými poznámkami na partnerovy výdaje. Dělá, co může.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při důležitém jednání využijete intuice a dobré znalosti lidí. Rozejdete se s někým, kdo by vás později určitě zklamal. Navážete těsnější vztahy s osobou, které téměř nikdo nevěří. Zdeptaný známý vás požádá o pomoc při urovnání mileneckých rozmíšek.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ostře se ohradíte, kdyby vám chtěli nadřízení uložit další úkol. Váš postoj by se mohl stát rozbuškou, která vyvolá bouřlivou debatu o poměrech ve firmě. Taktně ale důrazně domluvíte haštěřivé příbuzné, která do všeho strká nos.  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Prostudujte papíry, které se dnes objeví na vašem stole nebo v poštovní schránce. Měla by tam být velice cenná a důležitá informace. Při sebemenší nepozornosti připravíte firmu nebo sami sebe o nemalé peníze.

KOZOROH ( 22.12 – 20.1.)

Ráno se klidně vraťte a zkontrolujte, jestli jste dobře zamkli byt. Zvláště v případě, že jste pospíchali a nestačili udělat všechno, co jste měli před odchodem v plánu. Zamilovaní budou zklamáni studeným chováním nového objevu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ničit vás bude plané tlachání někoho, od koho právem očekáváte konkrétní kroky. Výsledkem by mohlo být přerušení spolupráce s někým, s kým se léta znáte. Pečlivě si přepočítejte vrácené peníze v obchodě či restauraci.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Melancholická nálada a nedostatek sebedůvěry vás mohou vehnat do náruče pochybné známosti. Hrozba pozdějších výčitek svědomí hrozí zejména střední generaci. Vyběhnete s přehnaně drahým opravářem či údržbářem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám