Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 25. září 2017

Novinky, sojka

Moudré ucho neposlouchá, co hloupá huba povídá

Článek

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Získáte si spoustu sympatií a navážete užitečné kontakty. Chuť na malý románek raději pusťte z hlavy. Venuše varuje před zbytečnou blamáží. Víc času je třeba věnovat partnerovi a rodině. Rodí se nějaký problém.

BÝK (21. 4.–21. 5.)

Kroťte ambice, nepokoušejte se urychlit svoji kariéru. Chybou by byla investice motivovaná touhou po zbohatnutí. Na svoji šanci musíte trpělivě čekat, žádná zbrklá rozhodnutí. Jisté ochlazení v milostných vztazích je přechodnou záležitostí.

BLÍŽENCI (22. 5.–21. 6.)

Opatrně s koupí bytu, auta a jinými většími finančními operacemi. Radost vám udělá flirtování osoby, kolem které už delší dobu nesměle kroužíte. Ve sporu se staršími dětmi zkuste připustit, že nemůžete znát všechny jejich pohnutky.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Merkur vám umožní předvést své přednosti. Důsledkem bude nabídka slušně placeného místa. Zelenou budete mít na úřadech, i když jednání s opačným pohlavím půjde ztuha. Na světlo denní vyplyne záležitost, o které byste raději mlčeli.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Zaskočí vás krok kolegy nebo přítele, který minulý týden tvrdil, že udělá pravý opak. Berte to jako poučení, že se máte spoléhat jen na sebe. Planety vám přejí, můžete si dovolit trochu riskovat. Podmínkou úspěchu je zachovat rozvahu.

PANNA (23. 8.–22. 9.)

Staré resty odstraníte pomocí systematičnosti. Bylo by smutné kazit si nadějný den plněním nudných povinností. Když se nad tím zamyslíte, přestaly některé být aktuální. Bylo by dobré upustit od kroků, které zavánějí rizikem.

VÁHY (23. 9.–23. 10.)

Nepodléhejte kouzlu vyzdobených výkladních skříni a plných regálů. Hrozí vám, že utratíte veškerou hotovost, nemluvě o tom, že vás může zradit i váš vkus. Nákupy odložte na příznivější dobu. Vyplatí se počkat.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Vyšší plat a lepší postavení můžete získat návrhem, který si získá uznání nadřízených. Počítejte však s tím, že se vám na pár dní prodlouží pracovní doba. Dobře se budete cítit ve společnosti. Fyzická aktivita vám pomůže zbavit se bolestí.

STŘELEC (23. 11.–21. 12.)

K vaší plné spokojenosti se vyjasní složitá a nepříjemná záležitost. O výsledku rozhodne povedená schůzka. Prozíravě se vyvarujete nevhodných připomínek a poznámek. Hlídejte si plody svého úsilí. Nechybí moc a přijdete o ně.

KOZOROH (22. 12.–20. 1.)

Příjemné chvíle strávíte s osobou opačného pohlaví. Přitom není vůbec jisté, že byste spolu chtěli nebo měli něco mít. Rozhodne o tom pohyb Luny a čas. Originálním způsobem zvrátíte jednu rozběhnutou záležitost.

VODNÁŘ (21. 1.–20. 2.)

S partnerem se dohodnete na řešení problému s bydlením či změnou zaměstnání. Dosavadní rozdílné názory se začnou postupně sbližovat. Dokážete, že když opravdu chcete, dokážete být vynikajícím, obratným diplomatem.

RYBY (21. 2.–20. 3.)

Nejdříve se odmítnete setkat s člověkem, který vás nedávno zklamal, ale nakonec se stejně necháte umluvit. V podstatě je to však jedno, protože pro něho stejně nic udělat nemůžete. Opatrně při manipulaci s horkou vodou, olejem a párou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám