Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 25. srpna 2014

Novinky, sojka

Víc než ostuda zostudí směšnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Byla by hloupost odmítnout z falešné skromnosti dar nebo pozornost nabízenou někým, komu jste pomohli a má vás rád. Počítejte se slovními přestřelkami s osobami ve vyšším postavení. Stanete se objektem drobných intrik.

BÝK ( ( 21.4. – 21.5.)

Klesne napětí ve firmě, jako vyměněný bude jindy nedůtklivý šéf. Umožní vám to opět vystoupit s některými odmítnutými návrhy. Zdá se, že tentokráte uspějete. Změnou plánů předběhnete někoho, kdo vám chce sebrat šanci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete hbití jako lasička. Energii vám budou závidět i mladší ročníky. Faktem však je, že večer budete nepoužitelní. Střízlivět začnou zamilovaní. S úžasem náhle zjistíte, že váš idol je docela normální člověk, se všemi obvyklými nedostatky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Luna s Venuší se postarají o lepší vzájemnou komunikaci v citových vztazích. Vytratí se pachuť po nedávné hádce a zbavíte se projevů nevhodné podezřívavosti. K zármutku soupeřů se na vás usměje štěstí ve hře nebo při riskantní sázce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odvážně se postavíte člověku spoléhajícímu na cizí strach a lhostejnost. Dobře zvažujte, kam až můžete zajít. Mars nabádá nepřeceňovat síly. Bude nutné trochu přitáhnout otěže dětem. Je třeba udělat to rázně, ale citlivě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uvážlivě půjdete do riskantní finanční operace. Budete investovat jen v případě přinejmenším poloviční šance na úspěch. Příznivá je konstelace Merkuru s Neptunem. Přináší nárůst sebevědomí a stimuluje intelektuální ambice.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kolega přijde s nápadem, který by šéfa nepotěšil. V ničem a k ničemu ho nepovzbuzujte. V podstatě zábavné nedorozumění způsobí vaše zapomnětlivost. Máte štěstí, že přítel neztratí duchapřítomnost a hbitě zasáhne za vás.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nevymlouvejte se, že je pozdě začít s něčím novým. Planety říkají opak. Je na vás, jestli seberte odvahu a chopíte se možnosti prorazit. Jakmile se vám něco povede, udělejte si radost. Bude vás to motivovat k další aktivitě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planetární konstelace naznačuje pravděpodobnost ošklivého překvapení. Vyhněte se bezzásadovým lidem, kteří často mění názory. V kritickou chvíli vás nechají na holičkách. Naštěstí jste dost opatrní na to, abyste se dali zaskočit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neunáhlete se s půjčkou. Ještě není tak zle a mnohé se obrátí k lepšímu. Na obzoru je nečekaný příjem, dar nebo výhra. Musíte si rovněž dávat pozor, abyste si nezadali s někým, kdo vás chce pouze zneužít a připravit o peníze. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vlivem konstelace Uranu s Marsem je vaší velkou předností bleskové rozhodování a mírné vystupování. Mohlo by to vést k tomu, že vás většina lidí podcení, čehož dokážete okamžitě obratně využít. Dnes rozhodně neproděláte. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepovedené rozhodnutí vám hrozí při hospodaření s rodinnými financemi. Pohyb Merkuru svádí k zbrklým investicím. Přemoženi vaší vytrvalostí, změní nadřízení nebo úředníci dříve přijaté rozhodnutí ve váš prospěch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám