Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 24. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo čeká za svou lásku vděk, nemiluje doopravdy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dráha Jupiteru slibuje, že po dlouhé a dramatické diskusi v práci se ukáže, že jediné správné rozhodnutí a analýza byly ty vaše. Hlídejte si pozici, je to příležitost hodně si polepšit. Příliš se nevyvede schůzka s novou známostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně na firemní akci nebo párty pořádané budoucí konkurencí. Ocitnete se uprostřed lidí, kterým se nedá příliš věřit. Pravda je to poslední, co jim můžete říci. Příliš nekritizujte partnerovi příbuzné. Pořádně je tím vytočíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nenuťte kolegy k něčemu, do čeho se jim nechce. Možná vám dnes vyhoví, ale za pár dní se vám mazaně pomstí. Ztratit hlavu byste mohli kvůli pohledné tváři opačného pohlaví. Luna slibuje, že by vám to mohlo vyjít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Realizovat byste mohli starou představu o malém přivýdělku. Merkur nestojí špatně, váš potencionální zaměstnavatel by měl být docela štědrý. Otázkou je, jak se k tomu postaví váš partner. Budete méně doma a budete tam chybět.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dobrý nápad nepatří do šuplíku. Už zítra s ním může přijít ambiciózní kolega nebo některý známý a máte po slibných vyhlídkách. Nemluvte příliš dlouho se známými opačného pohlaví. Partner si to může špatně vysvětlit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budou-li vás potřebovat, slíbí vám šéf kde co, ale později skutek, utek. Nedají-li vám nějakou přijatelnou záruku, tak to s ochotou nepřehánějte. Opatrně při manipulaci s křehkým materiálem. Váš cit v rukách je poněkud slabší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Známý, přítel nebo přítelkyně přijdou se zajímavým nápadem. Vaše nadšení bude znatelně menší, ale důvod si necháte pro sebe. Stejně ale nezabráníte tomu, aby se na vás nedívali s podezřením. S rezervou berete náhle přátelské sousedy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Snaha nepřátel namydlit vám schody je odsouzena k neúspěchu. Přátelsky naladěný Merkur vás vždycky stačí varovat. To ovšem neznamená, že můžete polevit v pozornosti. Nepřežeňte to s dávkováním doplňků zdravé stravy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte-li ve výhledu malý flirtík, potom jen s někým, kdo vás nebude později pronásledovat. Konstelace Marsu s Lunou předpovídá v případě nepovedené známosti velké potíže. Jsou věci, které rozhodně nestojí za to lámat přes koleno.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nadbíhání a lichotky příbuzných mají skrytou příčinu. Čím dříve přijdete na to, o co jde, tím lépe se vám bude spát. Skoro s jistou se dá předpokládat, že něco potřebují, ale zatím stále ještě neví, jak vám to šetrně sdělit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jupiter předpovídá setkání s řadou příjemných lidí. Chce to být častěji ve společnosti a neskrývat svoje názory. Pokuste se využít vlny kosmické energie. Dotáhnete do konce vlekoucí se záležitosti. Mnohé vám usnadní konverzační schopnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Investice, na kterou přijde dnes řeč, nemusí být ani zdaleka tak výhodná, jak se bude mnohým lidem zdát. Určitě si ještě jednou pročtěte podmínky, za kterých byste do ní měli jít. Obratným krokem vezmete dech přísné tchýni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám