Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 23. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelituj čerta, že nemá duši

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Optimismem vás naplní vývoj téměř ztracené situace. Ve většině případů k tomu dojde v souvislosti se změnami v zaměstnání. Potěší vás nadějné setkání s okouzlující osobou opačného pohlaví. Nezadaní prožijí chvíle slastného očekávání.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nad vaší hlavou se honí temné mraky. Mějte oči otevřené, rána může přijít prakticky odkudkoli. Je to přesně ta chvíle, kdy člověk touží být někde hodně daleko. S podporou Merkuru se ale nemusíte bát. Nějak to přečkáte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nestěžujte si na finanční nouzi. Nápad jak získat peníze, máte ukrytý ve vlastní hlavě. Je třeba dostat ho ven a patřičně využít. Sledujte okolní dění. Ve vzduchu visí změny, na které je třeba se už dnes odpovědně připravit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rychleji dosáhnete svého cíle prostřednictvím starého známého. Ani ho nemusíte moc přemlouvat. Dojde vám, že jste byli na partnera přehnaně tvrdí a dáte mu zapravdu. Okolní atmosféra se změní jako mávnutím kouzelného proutku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hodně času ztratíte čekáním na řemeslníka, u lékaře nebo na úřadech. Odejít, aniž byste čehokoli dosáhli, dost dobře nelze. O něco se zpozdíte na nějaké jednání nebo schůzku. Doufejte, že vám neuteče nic důležitého.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Saturn vám nepřeje, a tak se dají očekávat mrzutosti. Neotálejte se vstřícnými kroky směrem k osobě, o které víte, že ji budete potřebovat. Uspokojíte některé své tužby. Přestože se do ničeho nepohrnete, šance na úspěch tady je.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mírně znechuceni budete nutností spolupráce s někým, koho pořádně neznáte. Kdybyste se přinutili k větší iniciativě, nemůžete na tom prodělat. V práci stejně jako v lásce se určitě najde někdo, kdo vaši snahu patřičně ocení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zajímavou známost můžete navázat na charitativní nebo firemní akci. Jako ryba ve vodě se budete cítit v novém prostředí. Vaše ochota seznamovat se s lidmi a sdílet jejich radosti i starosti přinese bohaté ovoce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jupiter nabízí příležitost splnit dané sliby a splatit dluhy. Ve vztazích s lidmi spoléhejte hlavně na intuici. Velice pečlivě, zvláště jste-li volní, zvažte, od koho můžete přijmout pozvání i na zdánlivě nevinnou schůzku či oběd.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše nejistota před jistým setkáním je zbytečná. Povedete si protřele, nic vás nerozhodí. Rázně zarazíte každého, kdo by vám chtěl dělat kázání. Venuše varuje, že nebudete-li brát ohledy na partnerovy city, dopadne to špatně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S nespokojeností a výhradami se setkáte v zaměstnání. Neuspěchejte důležité rozhodnutí. Když počkalo doteď, může počkat ještě dalších pár dní. Citlivě si budete všímat nálady a citových potřeb lidí ve svém okolí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potěší vás projev důvěry dospívajících dětí. Možná změníte program na odpoledne nebo večer. Mnohé nasvědčuje tomu, že dají na vaše slova a začnou brát vážně vaše rady a přání. V práci vás zbrzdí prozaické záležitosti. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám