Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 22. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nesmět říkat, co si myslím, je úděl otroků

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S nadřízenými mluvte otevřeně, nevykrucujte se, jděte rovnou k věci. V opačném případě dopřejí sluchu vašim nepřátelům a následky si dovedete představit. Konfliktům předejdete ochotou o všem diskutovat a respektovat cizí názory.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete si stát za svým a protivné kritiky odbudete ironickým nadhledem. Merkur vám nabídne skvělé argumenty a Jupiter umocní vaši výmluvnost. Platí to jak v práci, tak doma. Předvídavě budete trochu šetřit jen některé příbuzné.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ženy by si měly dávat pozor na příliš výmluvné sportovní typy. Budete pro ně mít slabost, která by mohla vést až k neuváženým krokům. Atmosféru na posezení s přáteli pokazí diskuze na politické téma. Zkuste se mu vyhnout.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S chybami známých moc nenaděláte, takže se ani nesnažte něco zachraňovat. Jenom se sami dostanete to maléru. Jinak skvělý nápad někam odjet by vás něco stál. Zvažte, jestli se vám taková cesta vyplatí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Všechna jednání proběhnou tak, jak je naplánujete. Jenom dávejte pozor, abyste se nedotkli šéfa, nerudných klientů či váhavých společníků. Jakmile začnou ztrácet půdu pod nohama, budou osobní, vztahovační a agresivní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kdybyste se rozkrájeli, vždy se najde někdo, kdo vám neuvěří. Nejlepší bude takové typy ignorovat nebo zesměšnit. Vyslechnout nářky školou povinných dětí je vaše povinnost, ale rozhodně nemusíte hned běžet a shánět jejich učitele.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevěřte našeptávání kolegů, ať již půjde o cokoli. Nelze vyloučit, že by někomu hrálo do not, kdybyste udělali nějakou nerozvážnost. Postavení Marsu s Merkurem hovoří o intrikách, kterými vás chce někdo poškodit nebo o něco obrat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezlehčujte představy a sny známých. Nasadili si růžové brýle a život se jim rázem zdá příjemnější.

Rozesmutní vás reakce známého nebo příbuzného, který nepochopí, že jsou věci, které pro něho rozhodně udělat nemůžete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve společnosti přehnaně ambiciózních lidí přebývejte jen nezbytně dlouhou dobu. Unaví vás již tím, jak se budou předvádět. Partner nebo děti budou potřebovat poradit. Možná udělali chybu, ale s vaší pomocí ji rychle napraví.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S nikým se zbytečně nepřete. Planety ujišťují, že všechno se dá zařídit v klidu, postupně krok za krokem. Narazíte na nadějný finanční tok. Zatím o tom doma nemluvte. Rodinu by taková zpráva sváděla k utrácení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spokojeni odejdete z úřadu nebo z banky, kde jste nedávno podali nějakou žádost. Povedou se vám i větší nákupy, bez váhání využijte náhodných slev. V zaměstnání se bude hovořit o změnách, ale půjde spíše o plané řeči.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V práci se budete muset věnovat pomalejšímu kolegovi. Dokud nepochopí, co po něm chcete, budete muset dělat i za něho. Příteli pomůžete s řešením osobních problémů. S chutí si zaflirtujete a rádi s někým posedíte u sklenky vína.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám