Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 20. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozornost a láska se vzájemně podmiňují

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Do práce přijdete plni elánu a nových nápadů, ale stačí nehezké gesto některého z kolegů a uzavřete se do sebe. Planety ale jasně ukazují, že by to byla škoda, že byste byli sami proti sobě. Jednejte podle svého, klidně všem na zlost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dojde vám, že nemůžete déle čekat a otevřeně si pohovoříte se šéfem o  svých vyhlídkách do budoucnosti. Kdyby vás jeho slova nepotěšila, nedělejte z toho vědu, mnohé se ještě několikrát změní. Nepřestávejte si věřit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dáte na intuici a odmítnete podezřelou nabídku na změnu místa. Možná vás to začne během dne mrzet, ale pohyb Jupiteru vám dává zapravdu. Delší rozhovor budete mít s dětmi, s jejichž představami se nedokážete ztotožnit. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dlouhá diskuze vás čeká se sourozenci nebo s rodiči partnera. Některé jejich výhrady vůči vám a vašemu chování se vás právem dotknou. Večer vám zpříjemní nečekané setkání s bývalým kolegou nebo spolužákem. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Připravte se na to, že váš dnešní program se několikrát změní. Nebude to vaše vina, ale důsledek několika náhodných událostí. Chcete-li všechno zvládnout, musíte se obrnit božskou trpělivostí. Sílu na to máte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci si dávejte pozor, abyste neudělali hrubou chybu. Hned se najde někdo, kdo na ni upozorní a podrobí vás nelítostné kritice. Nepodceňujte náplň vašeho volného času. Partner se začíná nudit a propadat náladovosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše vidina budoucnosti zrůžoví poté, co vám kamarád zprostředkuje lákavé, dobře placené místo. Rozhodnout se musíte hned, žádné oddalování zásadního kroku. První schůzka s novou láskou nebude nic moc, ale neunáhlete se.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S partnerem se dohodnete na renovaci bytu nebo chalupy. Umožní vám to náhoda, díky které navážete kontakt s šikovnými a poměrně levnými řemeslníky. S náklady se zatím trápit nemusíte, potřebnou částku seženete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete-li o něco žádat kolegu, souseda nebo známého, dbejte na to, aby to nevyznělo jako rozkaz. Tahle byste se s nikým na ničem nedohodli. Vyhýbejte se riskantním obchodním a finančním rozhodnutím. Máte sklon k hazardu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Díky dobrým vztahům s kolegy a se šéfem snáze zvládnete nastalé zmatky a náročné povinnosti. Opět potvrdíte, jak jste pro firmu důležití. Těžké pořízení bude s dětmi, které si něco umanou a ani o krok neustoupí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dobře si poradíte s všedními denními pracemi. O něco slabší to bude ve firmě, kde vám šéf naloží další náročné úkoly. Nenechte se udřít, musíte se ozvat. K večeru vás může překvapit návštěva blízkých příbuzných. Hlavně se na ně nemračte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na důležité záležitosti musíte mít dost času, všechno si potřebujete důkladně promyslet. Nesmíte dovolit, aby vám někdo stál za zády a neustále vás popoháněl. Všeználků, kteří sami moc neumějí je kolem vás jistě dost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám