Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. října 2017

Novinky, sojka

Kvůli nám se svět nezmění

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zdánlivě výhodná koupě vám může dokonale vyčistit peněženku, jen chvíli před tím, než vám někdo nabídne skutečně výhodný obchod. V práci používejte moderní techniku, nevracejte se nesmyslně k překonaným postupům.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Budete cestovat, i když ne vždycky tam, kam byste právě chtěli. Jednou vám cíl určí nadřízení, podruhé váš miláček. Nedopřávejte sluchu pomluvám a zlým řečem, někdo s nimi přijde schválně právě za vámi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Sebevědomí vám zvedne pozitivní ohlas okolí na vaše poslední plány a návrhy. Pochopení naleznete jak v práci, tak doma a u příbuzných. Důležitou roli sehraje vaše schopnost zařídit všechno tak, abyste se někoho nedotkli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zvýšené finanční výdaje, zčásti způsobené úpravou bytu nebo nákladnou cestou, uhradíte výnosem z výhodného obchodu. Nesmíte se však spokojit s první lepší nabídkou. Pokud se necháte zlákat k sportovnímu zápolení, šetřete se silami.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nevytyčujte si nereálné cíle, zbytečně vás to bude stresovat. Najděte si alespoň hodinku na svoje záliby. Venuše s Lunou přejí partnerských záležitostem. Zřejmě toho využijete k nápravě některých dřívějších opomenutí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Velmi pozorní musíte být v práci. Hrozí vám, že uděláte větší chybu a znelíbíte se šéfovi. Nějakou boudu na vás chystají příbuzní, se kterými se nemáte v lásce. Věřte jim jen každé druhé slovo. Zdravte sousedy, budete je potřebovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pomine období, kdy jste si nebyli jistí tím, jak postupovat, jak se chovat. Mars vás nabije energií, která vám dovolí jednat takřka bez přemýšlení. Přísností a neochotou změnit nějaké rozhodnutí, silně rozladíte dospívající děti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ovlivnění konstelací Merkuru s Neptunem budete roztržití a těžko se soustředíte na běžné povinnosti. Nebudete-li si dávat pozor, naděláte zbytečné chyby. Musíte se uvolnit, přestat blokovat své emoce a dát průchod citům a touhám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planety radí držet nervy pod kontrolou a drobné provokace přejít mlčením. Nemá smysl vysilovat se půtkami, které k ničemu nevedou. Soustřeďte intelektuální a fyzické síly k využití příležitosti, kterou vám nabídnou přátelé.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rozzlobí vás lhostejnost známého, na kterou můžete i nějakým způsobem doplatit.  Nezdá se, že byste to jen tak přešli.  Vaše cesty se nadlouho rozejdou. V zaměstnání si upevníte autoritu nápadem, který řadě lidí ulehčí práci.

VODNÁŘ ( 21. – 20.2.)

Více se věnujte rodině a partnerovi.  Přijde-li se s vámi o něčem poradit, půjde mu spíše o váš souhlas. Nemělo by cenu mu jeho názory nějak vehementně vymlouvat, lepší bude dát mu prostor, ať se předvede.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Osoba, které tak nezištně pomáháte, si to téměř neuvědomuje a berete to jako samozřejmost. Je nutné vrátit ji do reality. Díky pohybu Neptunu si vylepšíte stav konta a ještě získáte lásku oblíbené a známé osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám