Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžeš se rozpůlit; a vyčtou ti, že ses nerozčtvrtil

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nezadržujte silou někoho, kdo se rozhodl odejít. Občas je nutné se s něčím takovým smířit. Chvíle bezradnosti prožijete u trucujícího automobilu, televize či počítače.  Možná je to signál k odpočinku a oblíbené zábavě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky inspiraci Venuše a Neptunu najdete řešení včera ještě neřešitelného problému. Okamžitě se to projeví zlepšením vaší nálady. Práce na chalupě, by vás mohly natolik zahltit, že zapomenete na důležitější věci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Svítá nemalá naděje, že i váš partner konečně pochopí, že nic se nemá přehánět. Zřejmě se dostanete do sporu, který vám pomůže lépe pochopit jeden druhého. Večer si musíte bezpodmínečně někam vyjít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jste-li sami, objevíte milého člověka s podobnými názory a životním postojem. Své schopnosti improvizace si vyzkoušíte při plnění nepříjemné povinnosti. Podaří se vám umlčet všechny, kdo vám nevěřili a kritizovali vás.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešní sváteční atmosféra přeje sebereflexi a odpovědným úvahám o budoucnosti. S chutí se pustíte do vylepšování svého životního prostředí. Někdo začne s opravou bytu, domu či chalupy, jiný se dá do zkrášlování zahrady.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Projevíte vynalézavost a smysl pro spojení krásy s praktičností. Pozor na chuť na sladkosti, večer byste se báli vstoupit na váhu. Jenom ve dvou s partnerem se budete nudit. Potřebujete získat nové podněty a navázat zajímavé kontakty. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna vyvolává jisté nepříjemné napětí, které bude třeba zmírnit a eliminovat. Stanete se svědkem sporu, který naštěstí skončí stejně rychle, jako začal. Budete rádi, že jste mohli zůstat po celou dobu tiše stranou. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Před cizími lidmi se nedejte vyprovokovat k vyhlašování vlastních názorů a zbytečnému moralizování.  Co kdyby se ukázalo, že je všechno úplně jinak. Máte-li nějaké tajemství, střežte ho jako oko v hlavě. Mlčte jako hrob.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S nečekanými novinkami přijdou partner a dospívající děti.  Naštěstí jste v dobré psychické formě a hned tak něco vás nerozhází. Naopak, na všechny problémy se dokážete podívat věcně a ze všech různých stran.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doma si upevníte si autoritu a děti se vám po dlouhé době upřímně svěří se svými nejbližšími plány. Ohlásí se někdo ze známých s informací o zajímavém pracovním místě. Bude to nedaleko vašeho bydliště. Neváhejte a berete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při množství povinností, které máte, není nic divného, že zapomenete na dosti důležitou schůzku. Sami se tím téměř připravíte vzrušující zážitek. Partner nebude mít náladu na vaše rozmary, držte se proto raději zpět.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřehánějte to s prací na zahrádce a na chalupě. Ani doma se vám nepodaří strhnout všechno za jeden den. Budete-li na sebe moc přísní, hlavně starší ročníky, ohlásí se večer nevolnost a různé staré neduhy a bolesti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám