Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 19. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není boháče vynikajícího v ctnosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci se úspěšně poperete s problémem, který nepozorní kolegové lehkomyslně odložili. Šance, že to nadřízení ocení, je poměrně vysoká. Bude na vás, jestli se spokojíte s finanční odměnou nebo si řeknete o odpovědnější postavení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Měli byste se víc věnovat dětem. Čekají na to jako na smilování. Jejich nápady berte opravdu vážně. Pořád máte šanci přizpůsobit je stávající realitě. Díky vibracím Luny budete tvůrčí a schopni velkých improvizací.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Raději dvakrát zvažte svůj podíl na jakékoli finanční operaci. Je třeba domluvit partnerovi, který vás začne z ničeho nic necitlivě dirigovat. Nenechte se zmýlit ani uchlácholit jeho způsobem obrany a rafinovanými výmluvami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při práci na náročném úkolu náhodně odhalíte nehezké vlastnosti některých kolegů. Vědu z toho dělat nebudete, ale závěry z toho vyvodíte. Utěšovat budete muset kamaráda nebo příbuzného, zničeného nepovedenou známostí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve firmě  práci se nenechte vyprovokovat uspěchaným, nervózním šéfem a s plněním jeho pokynů raději nespěchejte. Nepotrvá to totiž dlouho a polovinu z nich změní. Nakonec bude rád, že jste nebyli příliš iniciativní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadějně se rozběhne záležitost, nad kterou jste již pomalu lámali hůl. Nepůjde to samo, budete muset absolvovat řadu setkání a naslibovat některým lidem hory doly, ale výsledek by vás měl uspokojit. Nemůžete si dovolit ztratit nervy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte příliš velké oči, moc potřebujete peníze a to vás může připravit o rozvahu. Pozorujte lidi kolem a následujte jen ty nejzkušenější. Rýsuje se naděje na setkání se skutečnou osobností nebo navázání dlouhodobější známosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při řešení a plnění pracovních povinností potkáte někoho, kdo vám pomůže nalézt řešení složitého problému. Důležitou roli při tom sehrají vzájemné sympatie, které se časem mohou změnit v nadějný citový vztah.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci si nezahrávejte s předpisy a příkazy nadřízených, říkali byste si o malér. Ve společnosti, kde bude i partner se pro jistotu vyhýbejte důvěrnějším hovorům a kontaktům s opačným pohlavím. Váš protějšek uslyší trávu růst.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Důležité dnes je předem správně odhadnout jistou kritickou situaci. Vzhledem k pohybu Saturnu to nebude snadné. Naštěstí jste v slušné psychické i fyzické formě, takže se s jakoukoli nepředvídanou událostí rychle vyrovnáte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety slibují příležitost udělat dojem na nové lidi. Starejte se, aby kolem vás panoval pořádek. Ztráta jistého dokumentu by vám v určitý okamžik znemožnila dokončení důležitého úkonu. Ani na chvíli nepřerušujte činnost, která slibuje úspěch.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše stížnost adresovaná úřadům, má šanci dorazit k člověku, který ji odpovědně a důkladně prošetří.

Končí období, kdy jste jen rozpačitě tápali a přemýšleli o budoucnosti. Inspirovat vás bude příklad v práci i v lásce úspěšných známých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám