Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 19. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na svém smetišti, každý kohout kokrhá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Po ránu budou kolegové ještě milí, ale s přibývajícími hodinami nelze vyloučit stupňování nervozity a drobné spory. Nezapomeňte na úkoly, které vám uložil partner. Zdá se, že to s jejich splněním nebudete mít snadné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nedejte se vyprovokovat k žádné hádce. Možná správně tušíte, že se jí nevyhnete, ale rozporné postavení Marsu s Lunou vám mnoho šancí na definitivní rozdrcení protivníků nedává. Mile vás překvapí vaše láska.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pevné nervy si vyžádá úřední a obchodní jednání. Druhá strana vás bude provokovat a čekat na vaši chybu. Takovou radost, že byste se přestali ovládat, jí snad neuděláte, ale odpoledne a večer budete silně unavení.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ať již půjdete kamkoli, neberte si s sebou moc peněz. Nejde ani tak o to, že vám je někdo sebere, jako o nezvládnutelnou touhu utrácet za hezké věci. Rodině by se vaše nákupy nemusely líbit. Hezky si popovídáte se známými.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potrápí vás roztržitost a zapomnětlivost. Pokuste se odložit náročnější jednání a úkoly. Nic vám neuteče a budete klidnější. Máte-li nějaké zdravotní potíže, mohly by začít postupně ustupovat. Nepřepínejte síly, držte se rad lékařů.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Někdo se vás pokusil očernit. Budete muset čelit nespravedlivému obvinění nebo pomluvě. Jistý finanční příjem výrazně vylepší stav vaší rodinné pokladny. V některých případech by mohlo jít o schválení půjčky nebo hypotéky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Podíváte se někam, kde jste ještě nebyli. Může jít jak o neznámou ulici či okolí vašeho bydliště, tak nový obchod a restauraci. Bude-li s tím partner souhlasit, zajdete na návštěvu k přátelům nebo sousedům.  Dlouho se však nezdržíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K tomu, abyste dosáhli nějakého úspěchu, potřebujete rozhodnost a odvahu v pravou chvíli bouchnout do stolu. Prospějete firmě pro kterou pracujete. Nepůjde o zrovna malou hodnotu, nadřízení by to měli náležitě ocenit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uvidíte-li, že vašim kolegům se nedaří a neví si s něčím rady, dodělejte práci za ně.  Podle Jupiteru si potom můžete říci o vyšší plat, aniž by to vzbudilo šéfovu nelibost. Pozor na laškování se zadanými osobami. Nemusí se jim to líbit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Postavení planet je příznivé, budete-li trvat na svém, mohli byste toho za cenu menších či větších obtíží dosáhnout. Hodně vám pomohou známí, bývalí spolužáci nebo kamarádi z dětství. Nejezte nic, na co nemáte chuť.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Blízká osoba se chystá udělat důležitý krok, kterým vás chce překvapit a potěšit. Kdyby náhodou šlápla vedle, buďte tolerantní. Vyhněte se braní neuvážených, nepromyšlených půjček.  Saturn naznačuje potíže.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve vaší blízkosti se objeví sympatická osoba, která okamžitě upoutá vaši pozornost.  Budete-li se s ní chtít seznámit, trpělivě čekejte na vhodnou příležitost. Možná budete čekat dlouho. Hlavně se nesnažte být vtipní za každou cenu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám