Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 17. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víno pij z pohárku, vědomosti z velké číše

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Důsledně půjdete za svým a vaše vytrvalost ohromí i ostřílené kozáky. Zarazí vás chladné chování některých známých, ale nepřisuzujte tomu větší důležitost. Podaří se vám vydělat nějaké peníze navíc, ale dlouho se u vás neohřejí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Projevíte soucit s přítelem, který prožívá něco nepříjemného. Dá se říci, že budete jedním z mála, kdo ho opravdu podrží. Nečekaně vás přizvou k účasti na zajímavém projektu. O tom, jak se zachovat, nesmíte přemýšlet dlouho.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pohledná, přitažlivá osoba, kterou jste začali v posledních dnech potkávat, začne reagovat na vaše pokusy o seznámení. Pohyb Luny hovoří jasně, musíte vytrvat. Jste-li mladí a máte prázdniny, dohodí vám známý výhodnou příležitostnou práci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte nejvyšší čas pustit se do řešení záležitosti, která hořela již na začátku prázdnin. Chcete-li s ní pohnout nebo něco zachránit, musíte s sebou pořádně hodit. Do vašich představ o dovolené začnou mluvit příbuzní. Raději nic nekomentujte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaši pozornost vzbudí chování osoby, která se nápadně zajímá o vaši pracovní aktivitu a výsledky. Mnohé nasvědčuje tomu, že budete mít co dělat s kolegou, který zatoužil po vaší židli. Výhodně koupíte kvalitní sportovní náčiní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potěší vás pozvání známých na oběd nebo na večeři. Jejich náhlá pozornost a štědrost by vám měly být podezřelé. S velkou pravděpodobností něco potřebují. K vyvrcholení spěje váš flirt s bývalou kolegyní či spolužačkou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Po dlouhém přemlouvání, za asistence přesvědčivých prostředníků, vám odpustí někdo, koho jste urazili. Problém se objeví doma, partner má starosti, ale nechce o nich mluvit. Přinutit ho, aby se vám svěřil, bude těžké.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Venuše s Lunou přeje vylepšení mezilidských vztahů. Určitou roli sehrají i osobní sympatie a příznivá shoda okolností. Domácí pohodu mohou narušit hádky s dětmi, odmítajícími plnit domácí povinnosti. Podpoří je prarodiče.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Během dne se dostanete do svízelné situace. Nebylo by divu, kdyby vám byla dobrá pomoc člověka, kterému se za normálních okolností raději vyhnete. V hovoru se známými se vyvarujte přehnané upřímnosti. Můžete se jich dotknout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Bude-li vám šéf ukládat další úkoly, nadávejte v duchu jen pro sebe. Mars doporučuje hrát o čas. Měla by vás zklidnit jistota, že po pár hodinách bude stejně všechno jinak. Se zajímavým objevem přijdou děti. Nezapomeňte je pochválit.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chování jisté osoby vás natolik rozhodí, že budete trvat na něčem, co byste jindy s opovržením odmítli. Mějte se na pozoru před rozvedenými a nezadanými osobami opačného pohlaví. Chystají se vás lapit do svých sítí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Planety nabádají k zvýšené opatrnosti. Jistá osoba vás zahrne lákavými sliby a v některých případech dostanete i nějakou pozornost. Kývnutí na jakoukoli prosbu je nutné pečlivě zvážit. Lepší asi bude nic neslibovat, nikomu se nezavazovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám