Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 17. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je pochvalná hana a hanlivá chvála

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potíže jiných neberte osobně, vám by se mělo celkem dařit. V kritických situacích bezezbytku využijete své organizační a improvizační schopnosti. Proti vaší vůli vás bude rodina nutit řešit potíže nepoučitelného příbuzného.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budou-li od vás nadřízení nebo kolegové něco potřebovat, naslibují vám modré z nebe, ale za pár dní na všechno zapomenou. Musíte se rozhodnout, natolik je přeci znáte, jestli jim věřit. Štěstí vás neopustí ve hře a při sportu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Váš způsob jednání příznivě ovlivní prohloubení citových vztahů. Zmatky v okolí bydliště vyvolají spekulace o možných stavebních nebo jiných podobných úpravách. Znamenalo by zhoršení okolního životního prostředí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vrátí se vám vnitřní rovnováha a budete jednat samostatně. Vytáhnete se při přípravě programu pro děti a partnera. Významně osvěžíte uvadající rodinné vztahy. Ve volném čase se budete věnovat sportu a kultuře.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S návrhy na odstranění některých negativních jevů ve firmě počkejte na vhodnější dny. Neptun naznačuje, že právě nyní těžko najdete někoho, kdo má náladu vám naslouchat, natož se vám plně věnovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zvažujte výdaje a větší sumy utrácejte jen po zralé úvaze, nejlépe se souhlasem rodiny.  Vaši konkrétní pomoc a jednoznačnou podporu bude potřebovat blízká osoba. Je třeba dokázat, že je na vás spolehnutí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete mít spoustu povinností, neostýchejte se říci, že se potřebujete soustředit a cizí záležitosti musejí počkat. Je třeba to často opakovat. Pokud jde o novou známost nebo lákavý flirt, budete na vážkách, co vlastně chcete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaskočí vás poplašná zpráva příbuzných. Stále nejsou s to, vypořádat se s důsledky nedávného chybného kroku. Rozptylovat vás budou v práci kolegové, kteří nestačí na nové úkoly. Pozor, aby vás s nimi nikdo nespojoval.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřehánějte to s tolerancí vůči rivalům. Potřebují dostat lekci, která jim vezme chuť na podrazy. Mlžit začne řemeslník nebo klient, se kterým jste se na něčem dohodli. Může jít o peníze nebo další změnu termínu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S chvályhodnou odpovědností budete řešit aktuální potíže partnera a dětí. Navzdory návalu práce a povinností pro vás budou vždy na prvním místě. S pracovními si poradíte tak, že je přenecháte ambiciózním kolegům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Obdržíte lákavou nabídku, ale může se za ní něco skrývat. Než se rozhodnete, pořádně si promyslete důsledky. Rozhovor, ve kterém se otevřeně postavíte k stávajícím problémům známých, u nich vyvolá nečekanou reakci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Diskuse s partnerem a jeho rodiči na téma výchovných metod, moc pedagogicky neskončí. Upřímností si někdy člověk neposlouží. Obrat vezme polozapomenutá pracovní záležitost. Opožděně vám dají kolegové a šéf za pravdu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám