Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 16. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život nutí člověka dělat spoustu věcí dobrovolně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nemáte daleko k negativním emocionálním výbuchům, bez váhání vypustíte i dost hrubé slovo. Dávejte si pozor, aby to neodnesli lidé, kteří vám nic neudělali. Spokojeni se vrátíte z nákupů, ať již ze supermarketu nebo z tržnice.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Planetární konstelace vytváří příznivé podmínky k odstranění restů a úspěšným rozhovorům s lidmi, na kterých záleží vaše kariéra.  Odhodláte se ke kroku svědčícímu o vaší předvídavosti a odpovědnosti.  Nežertujte na téma lásek svých ratolestí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při potížích nepropadejte panice. Hodně vám pomůže šťastná shoda náhod. Na nezištnou pomoc přátel moc nespoléhejte. Nelibě ponesete chladné chování svého idolu. Dokud ho něčím opravdu nepřekvapíte, máte smůlu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mohl by se vám podařit výhodný obchod. Jedinou podmínkou je, nedívat se neustále na hodinky. Ovlivněni pohybem Merkuru si nadřízení konečně uvědomí, že by byla škoda vás ztratit a začnou si vás předcházet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nápad investovat větší sumu do pochybného podniku, proberte se zkušenými přáteli. V příštích dnech se vám peníze mohou ještě hodit. Budete se divit, s jakými požadavky přijdou starší děti. Tak trochu je zároveň oceníte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Moudře si přiznáte, že nemusíte být ve všem absolutní jedničkou a rozumně se v jisté vypjaté situaci stáhnete do pozadí. Vyhnete se tím potížím, které spadnou na hlavu snaživým kolegům nebo přemoudřelým příbuzným.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V práci se nikoho příliš nezastávejte, nebo se nadřízení pustí i do vás. Nevnucujte nikomu své názory. Nebude to dlouho trvat a všechno se obrátí naruby. Vaši protivníci by si mnuli ruce. S nadhledem zvládnete přechodné finanční potíže.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Važte slova a vyhněte se jednoznačným postojům. S nadřízenými se nehádejte, raději jim jděte z cesty. Za pár týdnů vám to přičtou k dobru. Jiskřička naděje svitne zamilovaným. Popustíte uzdu fantazii a příjemně šokujete svůj idol.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na soukromých i služebních cestách se vyhýbejte místním kráskám a gigolům. Nepřichází v úvahu, že byste získali více, než ztratíte. Navíc se u vás projeví značná lehkomyslnost a nebezpečný sklon k rozhazovačnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vstřícně a ochotně se podřídíte partnerovi a blízkým příbuzným. I kdyby se vám něco nelíbilo, zatnete zuby a vydržíte být zticha. Venuše s Lunou shodně slibují, že vaše velkorysost bude velice brzy bohatě odměněna.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Díky příznivé planetární konstelaci se budete bavit a cítit skvěle téměř všude. U mladších ročníků nelze vyloučit nestálost v lásce. Důsledkem nekontrolovaných vášní a zbrklých kroků by mohla být  nepříjemná újma na zdraví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neklidný Saturn naléhavě varuje před podlehnutí nátlaku známých, abyste se připojili k jejich finančním a obchodním projektům. Všechno vidíte příliš optimisticky a přeceníte své síly. Nedejte na falešnou předtuchu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám