Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 16. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má se za to, že lidem nejvíce škodí lidé

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodmítejte zbrkle nabídku přátel nebo bývalých kolegů či spolužáků na výhodnou investici. Moc času na její realizaci už nezbývá. Vzrušující, i když poněkud dramatický závěr bude mít vaše večerní procházka s partnerem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

O pomoc vás požádá někdo, kdo vám ještě nedávno nemohl přijít na jméno. Luna doporučuje velkorysost. Pozorně ho vyslechněte a teprve potom se rozhodněte. Ledacos nasvědčuje tomu, že byste na tom mohli vydělat oba stejně.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Autoritu v práci si udržíte jen tím způsobem, že se budete celý den ovládat a držet nervy na uzdě. Jeden z vašich konkurentů kuje pikle a rád by vás přede všemi shodil. Potěší vás kolegové, kteří se bez váhání postaví na vaši stranu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

I když se budete rozhodovat většinou podle svého a nikdo vás nebude komandovat, spokojeni nebudete. Dramatickou diskusi budete mít s příbuznými, který se stále nesmířil s jedním vaším rozhodnutím. Pořádně vám hne žlučí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

 Nedovolte, aby vám popletl hlavu známý se svojí pohádkou o báječném místě. Fakt, že sám střídá zaměstnání jako rukavice by vás měl dostatečně varovat. Při jízdě autobusem nebo vlakem si hlídejte tašku a další zavazadla. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokyny šéfů dnes vezmete s nadhledem a některé uložené úkoly klidně odložíte na pozdější dobu. Nezapomeňte se usmívat i na kolegy, které nemáte zrovna v lásce. Přinejmenším je uchlácholíte a nebudou vám překážet.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hodně vám pomůže někdo, koho máte sklon podceňovat. Možná to povede k tomu, že se nad sebou sebekriticky zamyslíte a alespoň v něčem zásadně změníte své chování. Záchvat smíchu vás přepadne v nejméně vhodnou chvíli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pořádně vás rozzlobí fakt, že šéfovou hrubostí se rychle nakazí i několik kolegů. Neberte si servítky, každého okamžitě usměrněte. V milostných vztazích nespoléhejte jen na výmluvnost, jsou jiné mnohem lepší způsoby přesvědčování.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hned po příchodu do práce se pusťte do nejsložitějších úkolů.  Za lelkování vás neplatí a nadřízení budou číhat za každým rohem. Blížící se konec pololetí v nich vyvolává paniku. Neočekávejte od nich nějakou objektivitu a nadhled.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těžko se udržíte, abyste nerozdávali rady, o které nikdo nestojí. Může to vést ke konfliktům s vaším okolím, ať již se spolupracovníky nebo s rodinou. Nesdílejí všichni stejně nadšeně vaše přesvědčení, že jste naprosto a ve všem geniální.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nutnou podmínkou pro splnění vašich předsevzetí je zvládnutí škodlivých emocí a předsudků. Jupiter jasně říká, že nejúčinnější jsou nejprostší metody. Opatrně s používám nových kosmetických a čistících prostředků. Nevíte, co s vámi udělají.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Planety nabízejí šanci na slušný výdělek a další drobné úspěchy. Nutnou podmínkou je zvýšení aktivity a rychlé dokončení běžných povinností. Pozadí sporu s příbuznými tvoří hlavně váš přísný a nesmlouvavý postoj k jejich představám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám