Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 16. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo neuměl střádat, musí strádat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zvýšíte aktivitu a začnete bojovat o místo na výsluní. Konstelace Jupiteru s Lunou je příznivá, mělo by se vám dařit. Řadu lidí překvapíte, ale potíže vám dělat nebudou. Nezapovídejte se večer s přáteli. Partner bude netrpělivý.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Psychicky silní přestanete couvat před nepřáteli a nenecháte se nadále odstrkovat. Pro mnohé lidi to bude pořádně nemilé překvapení. Důležité je, že existují všechny předpoklady k tomu, abyste konečně dosáhli svého cíle.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Začátek týdne vás zastihne plně připravené podat excelentní výkon. Od kolegů se sice dočkáte jen ironických poznámek, ale to vás nezastaví. Potíže budou s neodbytným ctitelem. Nenechá si nic vysvětlit a bude vám stále v patách.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vlivem podivného snu se zvýší váš zájem o nadpřirozené jevy. Naštěstí to nepřeženete a budete se získanými informacemi spíše bavit. Navíc se zbavíte pocitu, že nemáte na nic čas a přestanete nesmyslně spěchat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ublížit si můžete nevhodnou zvědavostí a prostořekostí ve chvíli, kdy se od vás bude očekávat zdrženlivost a diskrétnost. Mějte na paměti, že vás bedlivě sleduje někdo, kdo je ochotný dát vám velkou příležitost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bez vlastního přičinění se můžete nějakým způsobem dotknout vlivné osoby. Važte slova, nikoho nekritizujte a nepomlouvejte. Spoustu času strávíte přemítáním o tom, jak to udělat, abyste získali lásku jisté půvabné osůbky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pořídíte na úřadech, ale pořádně vás to vyčerpá. Vyplatí se vám zabrat a trpělivě dokončit rozdělanou práci. Napětí v milostném vztahu vyvolá jisté klopýtnutí partnera. Nemusíte mu to připomínat, všechno ví, ale očekává pochopení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vibrace Saturnu vás přinutí změnit rozhodnutí vydat větší sumu. Lhostejno, jestli půjde o sedací soupravu nebo zájezd, vyvolá to velké napětí v rodině. Vaše argumenty nebude chtít nikdo slyšet. Nelze vyloučit tichou domácnost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Navzdory tomu, že vám kolegové a známí napovídají spoustu nesmyslů, vyjděte jim vstříc. Nedělejte si zle. Pokud později narazí, je to už jen jejich věc. Štěstí, které potká někoho z příbuzenstva se svým způsobem přenese i na vás.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Úspěch někoho, o kom nemáte nejlepší mínění, vás vybudí k zvýšené aktivitě. Pokud se necháte příliš ovládat emocemi, mnoho toho nedokážete. Přitom máte šanci udělat jeden, ale opravdu jen jeden důležitý krok.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kroťte ambice, mnohé byste pokazili. Svoji velkou chvíli slávy si dnes vychutnají umělci a politici. Planetární konstelace přeje realizaci některých vašich snů. Jenom se nesmíte poddávat emocím a pocitům vlastní důležitosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Šetřete iniciativou, nespěchejte s předkládáním radikálních návrhů. Moc se jich neujme a vám to bude líto. Narušení vztahů se známými a přáteli lze předejít tím, že budete pozorní a upřímně odpovíte na všechny jejich otázky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám