Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 14. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chceš-li poznat hodnotu peněz, zkus si jich trochu od někoho půjčit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Tak, jak se kolegové se budou vracet z dovolené, začne se konsolidovat situace v zaměstnání. Chcete-li se prosadit, musíte zabrat. Konstelace Jupiteru s Lunou vám umožní postavit se starším a zkušenějším kolegům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Úspěch a popularita mívají i stinné stránky a je třeba za ně platit.  Vaše povýšení, finanční odměna nebo sympatie okolí, vyvolají mezi vámi a jistými lidmi zlou krev. U některých vás to nepřekvapí, do jiných byste to neřekli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na vašem bankovním kontu dojde k jistému oživení. K mimořádně velkému majetku nepřijdete, ale malé ryby, také ryby. Známí nebo sousedé se dostali do finančních potíží a pokusí se vám prodat pár zajímavých kousků.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zbytečně si děláte starosti s hodnocením nadřízených. Jsou to jenom lidé, jejich pohled je silně subjektivní. Jednou vám vyhubují, podruhé vás pochválí. Venuše signalizuje flirt s někým, kdo vás dlouho obdivuje.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neotálejte s realizací podnikatelského záměru nebo nadějnou investicí. Planety vám přejí, mohli byste si značně finančně polepšit. Okolní pozitivní vlivy urychlí rozhodnutí, na které netrpělivě čekáte již celou věčnost

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jupiter přináší dobrou formu, neexistuje nic, čeho byste se měli bát. Jenom nesmíte energii věnovat výlučně práci a kariéře. Budete-li to přehánět, hrozí vám stresy a nespavost. Klid najdete v blízkosti svého idolu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neobávejte se odvážných obchodních a finančních rozhodnutí. Uvažujete prakticky, nemůžete udělat větší chybu. Hlavně si nevymýšlejte další problémy. Pár lidí vám napovídá věci, ze kterých vám půjde hlava kolem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nával povinností a deprese způsobí, že budete chvílemi kritizovat kdeco a kdekoho. Nejvíc to odnesou vaši nejbližší. Zvedat hlas budete i během telefonních hovorů a na nákupech. Mnozí vám oplatí stejnou mincí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potřebujete se odreagovat, přijít na jiné myšlenky. Mars varuje, že jinak vás začnou pronásledovat přeludy a ožijí negativní stránky vaší povahy. Ošklivým důsledkem budou konflikty s okolím a domácí tíživé dusno.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Buďte ve střehu a respektujte rozpoložení kolegů, známých i sousedů. S důležitým rozhodnutím klidně počkejte. Mohlo by dojít k nedorozumění, a toho nemáte zapotřebí. Nevyhnete se změně plánů v osobních záležitostech

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaši aktivitu může oslabit stres, vyvolaný nárůstem rutinních činností. Nápad vyhnout se střetu s agresivním šéfem zavání zbabělostí. Roste šance, že mu všechny hrubosti brzy vrátíte. Podobně naštvaní jsou i kolegové.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V zaměstnání myslí spousta kolegů na jiné věci a vám se tak otevírá prostor ke kariéře. K ochlazení dojde v citové oblasti. Není však třeba se bát. To jen partner neví, na čem je a co si má myslet o vašich náladách.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám