Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 14. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V životě musí být výšky i nížiny

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zneklidní vás náznaky podivných vztahů mezi lidmi v okolí. Divně se budou chovat kolegové, příbuzní a někteří známí. Neukvapte se a své pocity si nechte jen pro sebe. Se velkou pravděpodobností půjde o přechodnou přecitlivělost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud by měl být dnešní den tím zvláště povedeným, musíte od samého rána vědět, čeho chcete dosáhnout. S jasnou představou budete důraznější a důslednější. Planety slibují, že budete mít několik příležitostí se prosadit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pár nečekaných drobných problémů vás nemůže rozhodit. Stejně hravě se vypořádáte s případným chybným rozhodnutím. Nad rozlitým mlékem plakat nebudete. Váš nadhled a racionální jednání budou pro leckoho překvapením.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Když se vám něco nepovede na poprvé, okamžitě to zkuste podruhé. Stěžovat si na nepřízeň osudu by bylo směšné a nepravdivé. Problém spočívá ve vaší psychice. Máte sklon vidět všechno příliš černě a moc si nevěříte. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepůjčujte ani malé částky lidem, kterými si nejste celkem jistí. Na rozhazování nemáte a honit celé prázdniny dlužníky, by se vám asi nechtělo. Partner vás vezme do společnosti, kde blíže poznáte některého jeho přátele nebo kolegy.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dojde vám, že jste se zmýlili v hodnocení jistého člověka. Nebudete to rozviřovat, ale příště se mu raději vyhnete. To, co vám slíbil, si musíte zařídit sami. Nepřetáhněte polední přestávku, měli byste nepříjemnosti se šéfem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Odmítnete se, doma i na dovolené, podílet na úhradě škody, zaviněnou nedbalostí někoho jiného. Bude kolem toho hodně šumu, ale nepovolíte. Potkáte přítele, který vás bude lákat do vinárničky. Domů se hodně zpozdíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Prokážete velkorysost a znovu pomůžete kamarádovi, který opět spadne do maléru. Partner nebude nijak nadšený, a možná vám to bude důrazně rozmlouvat. Zkuste zahrát na jeho citlivou strunku. Logika nebude k ničemu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přeptejte se, jak je to se službami, za které jste nedávno složili nemalou zálohu. Nedejte na sliby, žádejte záruky. Idylku milostné schůzky naruší vaše neobratná snaha, vyhnout se přímé a jasné odpovědi na intimní otázky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Méně nadšení pro práci způsobí, že začnete usilovně přemýšlet o tom, jak si ji usnadnit. Určitě si budete vyčítat, že jste to neudělali mnohem dříve. Partner ocení, když se vrátíte ze zaměstnání dříve a s malou pozorností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rozumně zvažte své finanční možnosti, některé výdaje jsou pro vás nereálné. Snaha vyrovnat se movitějším známým je nesmyslná, zaděláváte si na deprese. Zranění vám hrozí při pokusu předvádět se v roli špičkového sportovce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na vtipkování v práci nebo na návštěvě. Vaše okolí smysl pro humor mít nebude. Ještě se všichni obrátí proti vám. Neztrácejte čas podružnostmi a úkoly, které jsou pod vaší úroveň. Ať vás zastoupí někdo, kdo na víc nemá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám