Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 13. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klíčem všech prací je píle

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedejte se vyprovokovat, neohánějte se nutností hájit svoji čest. Nepřátele vyřídíte čistě a hlavně tiše. Připravte se na nutnost zvýšit aktivitu. K tomu budete potřebovat podporu okolí. Dbejte o vytvoření dobrých vztahů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Snažte se působit věrohodně, nedávejte sliby, které nemůžete splnit. Nezlehčujte šéfovu autoritu, dokud nebudete mít po ruce silné argumenty. Zvýšenou pozornost věnujte řízení motorových vozidel a obsluze mechanických zařízení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na nervy vám půjdou domýšliví lidé s povýšeným chováním. Potrvá dlouho, než najdete způsob, jak jim dát lekci slušného chování, ale bude to stát za to.  V obchodních záležitostech nespoléhejte jen na intuici. Utrpíte nemalou ztrátu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Více skromnosti byste měli prokázat ve vztahu k lidem, kterým se momentálně nedaří. Pokud jde o navázání nové známosti, varuje dráha Luny, že představy vašeho idolu mohou být od těch vašich na hony vzdálené. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chovejte se slušně ke kolegům a známým. Nemanipulujte s nimi, ale ani jiným nedovolte, aby mávali s vámi. Mějte na paměti, že záchvat vzteku je neklamným znamením slabého charakteru. Okolí by to vnímalo negativně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konstelace Merkuru s Neptunem připomíná, že nežijete ve vzduchoprázdnu. Je třeba respektovat okolní realitu a pocity kolegů, přátel i blízkých osob. Vyhněte se sledování filmů a četby knih, které by vás mohly rozrušit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Od toho, co se dnes bude odehrát kolem vás, si udržujte odstup. Nemáte zapotřebí, aby vás někdo spojoval s tím, co přijde. Samotným nabízejí planety příležitost poznat někoho, kdo se přibližuje jejich představě ideálu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Plnění každodenních povinností vyžaduje větší systematičnost. Měli byste se snažit nehromadit nedodělávky. Při hodnocení kolegů, známých a sousedů nebuďte příliš přísní. Nikdy nevíte, jak byste se chovali v jejich situaci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vážná rozhodnutí nedělejte pod tlakem, chyba by byla téměř nevyhnutelná. Na pořadu dne je dilema, jestli být loajální vůči šéfovi nebo partnerovi. Nevěřte tomu, že je to předem jasné. Nezříkejte se pohybu a sportu. Vaše forma klesá.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se honit, když půjde o vaše peníze. Jupiter důrazně radí promyslet každý krok a jeho důsledky. Po návratu z práce buďte mimořádně opatrní, můžete se opařit nebo vás může zasáhnout elektrický proud.   

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Již cestou do práce potkáte někoho milého, kdo odpovídá vašim vysokým nárokům. Takovou šanci si nesmíte nechat utéct. Pár minut zpoždění za to stojí. Udělejte si pořádek v papírech, za dveřmi se objeví kontrola, která vám nic neodpustí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zkuste žít skromně. Ani bohatí lidé obvykle nerozhazují. Svým blízkým dejte možnost, aby o sobě a svých záležitostech rozhodovali sami. Nemusíte se bát. Ještě dnes vás přesvědčí o tom, že mají vaši dobrou školu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám