Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 12. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se směje poražený, ztrácí vítěz radost

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Neshody v partnerských vztazích vyvolá rozdílný pohled na možnost zlepšení stavu rodinných financí. Přijmutí práce navíc, by totiž znamenalo, že jeden z vás bude doma ještě méně často než nyní. Svoji roli sehraje i žárlivost.

BÝK (21.4. – 21.5.)

Kdyby se vám chtělo udělat si cestou z práce malou zacházku, narazíte na někoho, s kým jste si kdysi byli dost blízcí.  Pohlaví není v tomto případě důležité.  Malé posezení u kávičky nebo sklenky vína, by vám oběma náramně prospělo.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Všimnete si zmateného pobíhání kolegů a zvýšeného napětí na firemních chodbách. Samozřejmě, že vám to nedá a začnete se pídit po příčině. Asi se dozvíte, že ve vzduchu jsou velké změny, kterých se hodně lidí obává.

RAK (22.6. – 22.7.)

Těžké dilema budete mít ve chvíli, kdy narazíte na vážně porušení předpisů a nařízení. Volba mezi povinností s tím něco udělat a strachem s možných následků, bude dramatická. Na společenských akcích nemusíte být až do konce.

LEV (23.7. – 22.8.)

Pospěšte si s dokončením všech úkolů a povinností. Nelze vyloučit, že se vás během dne přijde někdo zeptat, jak jste s nimi daleko. Přinejmenším si připravte šikovnou, věrohodnou výmluvu. Nepomlouvejte před partnerem jeho rodiče.

PANNA (23.8. – 22.9.)

Příjemné představy ve vás vzbudí příležitost přejít na jinou, zajímavější práci.  Zatím nepůjde o nic jistého, ale fakt, že by o vás někde stáli, vás potěší. Urychlete jednání s bankou či spořitelnou, dnes se vám bude dařit.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Soukromé problémy neprobírejte s cizími lidmi. Váš dojem, že vám mohou nestranně poradit je mylný. Pohyb Jupiteru varuje před unáhlenými soudy. Klíčem k zlepšení vašich vztahů s partnerem je vzájemná ochota si naslouchat.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Nevěřte tomu, že dobré a prospěšné je jen všechno nové. Řiďte se rozumem a nenechte si namluvit nesmysly. Fakt, že to říká někdo, koho znáte roky, ještě neznamená, že musí mít pravdu. Zvýšená opatrnost je na místě v blízkosti železnice.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Nebudete tak docela ve své kůži, takže nepřepínejte síly. Nikomu neuškodí občas vysadit a na chvíli si odpočinout. Nebojte se říci rodině nebo nadřízenému, že si někdy příliš vymýšlejí.  Kdyby to nepomohlo, bouchněte do stolu.

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Zapůsobíte na člověka, který vás zatím dost přehlížel. Bude to nečekané jak pro vás, tak pro něho. Díky zvýšenému sebevědomí dokážete o své pravdě přesvědčit i řadu dalších, mnohdy vlivných osob. S nemalou prosbou přijdou děti.

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

Vyhněte se konfliktům a hádkám a v práci se nezdržujte déle, než je nutné. Nejste v nejlepší formě, snadno uděláte větší či menší chybu. Rostoucího vliv na opačné pohlaví, vám výrazně usnadní navázání milé známosti.

RYBY (21.2. – 20.3.)

Nadešla ta pravá chvíle, kdy s úspěchem představíte své plány a představy širšímu publiku. Nadšené ovace sklidíte nejen v zaměstnání, ale i mezi přáteli a ve svém klubu.  Otravovat vás bude nechtěný ctitel či ctitelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám