Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 12. října 2015

Novinky, sojka

Sytý vlk se uspokojí, lakomec nikdy

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nehazardujte s penězi, nenechte se přemluvit k neuvážené investici. Člověk, který se sám bojí do něčeho jít, chce mít slabšího společníka. Uran nabádá k zdrženlivosti. Hlídejte si zdraví, neberte na lehkou váhu staré neduhy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespěchejte na úřady. Nevyhnete se setkání se zatvrzelým byrokratem, který vás otráví na celý zbytek dne. Jestli to jde, počkejte na lepší postavení planet. Nevymlouvejte se na nedostatek času, když si vámi chtějí povídat nebo hrát děti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Majetek můžete znásobit pomocí šikovného obchodu. Více si všímejte okolního dění, pozorně čtěte denní tisk a sledujte zprávy na internetu. S náročným požadavkem přijdou starší děti. Čeká vás dramatický rozhovor.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Není důvod k znepokojení. Hloupá chyba vás sice nepotěší, ale když ji nebudete rozmazávat, upadne rychle v zapomnění. Nelamte si hlavu s tím, že nejste vždy originální. Důležité jsou výsledky a ty budou poměrně slušné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V průběhu dne přijmete nelehké rozhodnutí. Neodcházejte na delší dobu z kanceláře, obchodu nebo dílny. Zatímco budete někde pobíhat, někdo se vám začne hrabat ve stole a nahlížet do papírů.  Vynechávejte těžká jídla.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Není čas dlouho dumat o nejlepší cestě ze složité situace. Je třeba jednat. Zásadní je, něco rychle  podniknout. Nadějným počátkem vzrušujícího románku bude seznámení se sympatickou osobou na firemní akci nebo posezení s přáteli.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zbavíte se některých zbytečných obav, budete překypovat aktivitou a nápady. Pobaví vás něčí snaha získat si vaši důvěru a sympatie sliby, o kterých víte, že je nikdy nesplnění. Stojí za to vrátit se k plánům na proniknutí do nové oblasti.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Merkuru s Marsem vypadá slibně, ledacos se vám podaří, aniž byste museli vydat moc sil.

Nedejte se strhnout k prudším reakcím a nezvyšujte hlas. Jen tak získáte sympatie okolí a uplatníte své odvážné představy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Těžká bude domluva se staršími dětmi. Někdo jim napovídá něco, čemu naivně uvěří. Naštěstí byste měli mít dobrou náladu a nějak si s tím poradíte. Poroste vaše popularita a obliba mezi známými, navážete cenné kontakty.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Planety doporučují vrátit se k rozhovoru, který se z různých důvodů nevyvedl, nebo se ho nepodařilo dotáhnout do žádoucího konce. Platí to jak v zaměstnání, tak v lásce a vztazích s přáteli. Tak docela se nevyvede odpoledne s rodiči.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Kloudná řeč nebude s popuzeným partnerem nebo příbuznými. Nedozírné následky by mohla mít také neuvážená, i když objektivní kritika nadřízených. Pokusy o flirt nebo pozvání na milostnou schůzku asi odmítnete, ale slušně a roztomile.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo, kdo zůstává ve vašem stínu, se pokusí dokázat, že je lepší než vy. Nemůžete si dovolit to podcenit. Při plnění důležitého úkolu narazíte na vážné potíže. Na pomoc vám přispěchá starý přítel. Na obzoru jsou starosti s nemocným příbuzným.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám