Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 12. června 2017

Novinky, sojka

Mít peníze v pravém okamžiku, pouze to jsou peníze

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vytočí vás další nečekané náklady na domácnost, způsobené rozmary dětí a partnera. Nadřízení nebo klienti budou občas nevrlí, ale uklidníte je vstřícným gestem. V žádném případě jim nebourejte představu, že vám dali zavyučenou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S podivnou nabídkou přijdou nadřízení nebo partner. Rozumně zvýšíte ostražitost a začnete pátrat po skryté příčině změny v jejich jednání. Zdá se skoro jisté, že k radikálnímu zvýšení aktivity se vyprovokovat nenecháte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Určitá vnitřní nejistota se u vás projeví přecitlivělým vnímáním slov a gest přátel a blízkých osob. Chcete-li prožít klidný den, musíte být nad věcí. Neokřikujte malé děti, otevřeně vyjadřující kritické, chvílemi protivné názory.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Postavení Neptunu s Uranem varuje před podceněním naléhavosti povinností ve firmě. Všeobecné oslabení discipliny ještě neznamená, že můžete něco prošvihnout. Pokřivený vztah se sousedy narovná slušný pozdrav a milý úsměv.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Příznivá náhoda vás svede dohromady s někým, kdo vám pomůže doladit důležité detaily vašeho ambiciózního plánu. Dráha Jupiteru vám připomene naléhavost cesty, kterou z nesmyslných důvodů odkládáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Stále silnější odpor začnete pociťovat k těžké, monotónní práci. Naštěstí bude ve firmě klid a všechno pojede ve starých vyjetých kolejích. Nechutí ke kompromisům vážně oslabíte svoji šanci dosáhnout vytčeného cíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Více času věnujte svým nejbližším. Vaše vztahy totiž nebudou nijak ideální. Hodně lidí bude reagovat nečekaně emociálně. Neuškodí, když si někam poznamenáte větší výdaje. Umožní vám to udržet je pod kontrolou.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Lecjaké překvapení přinese už dnešní dopoledne. Budete muset jednat a pracovat rychleji než obvykle. Doma ani v zaměstnání se nedá uniknout vypjatým situacím v souvislosti s rozdělením neoblíbených povinností.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Instinktivně zůstanete při zemi a šéfovo líčení vaší zářné budoucnosti vezmete s rezervou. Rozhodně kvůli jeho slibům nebudete pracovat za dva nebo odcházet domů dlouho po setmění. Spor v rodině řešte hned, žádné vyčkávání.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete mít cit pro dobré obchody a s trochou štěstí si polepšíte. Díky intuici se vyhnete hrozícímu nebezpečí. Je třeba věnovat pozornost dodržování termínů, v jejich případě nebudou vtipné výmluvy k ničemu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepočítejte s tím, že soupeře udoláte logickými argumenty. K tomu, abyste dosáhli svého, musíte udělat pár odvážných kroků. S pomocí Marsu by vám mělo všechno vyjít, aniž byste utrpěli nějakou škodu nebo újmu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Naléhavé řešení si vyžádá vaše slabší finanční kondice. Bude jistější držet se reality a nespoléhat jen na vnitřní hlas. Vše se nakonec vyřeší pomocí postupných krůčků. Neohrožujte svůj organismus nesmyslnými dietami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám