Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 11. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý den ráno snězte žábu a nic horšího už vás nepotká

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud chcete strávit následující letní dny v společnosti opačného pohlaví, určitě pro to dnes něco uděláte. Budete však muset jít do společnosti nebo vyrazit k vodě. Postavení Venuše s Lunou vám splní i ten nejtajnější sen.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Všechna rozhodnutí týkající se peněz a majetku važte na lékárnických váhách. Vidíte všechno příliš růžově a mohli byste zažít zklamání a hodně ztratit. Nehořekujte, že na vás někdo nemá čas nebo náladu. Jiní lidé vás uvidí rádi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety urychlí běh událostí a dočkáte se chvíle, na kterou se těšíte. Teď jde o to, abyste toho patřičně využili. Dodejme, že v práci dnes nemusíte být stoprocentní. Stačí se tvářit dostatečně ustaraně a jet na půl plynu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Doma to bude selanka. Partnerovi se podaří zařídit nebo sehnat něco, po čem už dlouho vzdychá.

Jenom nesmíte dospívajícím dětem neustále opakovat, co mají a nemají dělat. Nevyhnutelně se pohádáte a udělají nějaký naschvál.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chystají se vás navštívit příbuzní nebo přátelé, kterým leží na srdci nějaký problém. Tak trochu se bojí, co jim řeknete. Zkuste je trpělivě vyslechnout, možná už to pro ně bude velké zadostiučinění. Budete-li pít, držte jazyk za zuby.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opakovaně vás budou přátelé, kolegové nebo známí obtěžovat s něčím, co jste definitivně zavrhli. Nezbývá, než jim to ještě jednou razantně zopakovat. Popudliví budete v případech, kdy se na vaši hlavu snese nespravedlivá kritika.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Všímejte si pozorně změn výrazu šéfova obličeje. Jeho emoce vám řeknou víc, než sebelépe vybraná slova. Nehádejte se s odborníky, ať již s lékařem nebo právníkem či s řemeslníky. Je hezké mít vlastní názor, ale někdy je lepší mlčet.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud chcete najít řešení jedné složité otázky, bude lepší, když to uděláte někde stranou o samotě. Společnost i těch nejlepších přátel vás bude spíše rozptylovat a mást. Blízká osoba čeká, že ji zavoláte a řeknete něco milého.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Těžko se dokážete soustředit a bude vás zajímat všechno kolem, jenom ne naléhavé úkoly a povinnosti. Nedivte se, když nastanou problémy. Pozor také na to, abyste si neudělali zle neopatrnou poznámkou nebo výsměšným gestem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zdá se, že jistému neopatrnému kroku a omylu se nevyhnete. Vaší nadějí jsou přátelské vztahy s někým, kdo se vás zastane a v kritické chvíli podrží. Objeví se problém, který jste už dávno optimisticky pustili z hlavy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V kritických situacích neztrácejte hlavu, tvařte se jako by se nic nestalo. Nikdo nesmí tušit, že jste v úzkých. Díky Jupiteru vás vždycky nakonec něco chytrého napadne a z jakékoli šlamastiky vyváznete bez větší úhony.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozhněvat vás může neuváženost dospívajících děti. Mars nabádá držet nervy na uzdě a spíše se pokusit jim domluvit. Určitě vás přinejmenším vyslechnou. Ledacos můžete udělat pro své zdraví. Třeba jít s partnerem na procházku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám