Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 1. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco vždycky bude, ale jenom Bůh ví, co

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Stoupá váš pocit, že pracujete nebo se snažíte o něco, co vlastně za tu dřinu vůbec nestojí. Nelze proto vyloučit krizi vrcholící konfliktem s nadřízenými, známými či s partnerem. Máte-li dluhy a nesplnili jste svoje závazky, očekávejte potíže.  

BÝK ( 21.3. – 20.4.)

Merkur vám nabídne šanci upevnit si autoritu jak doma, tak mezi přáteli. Chystáte-li se k příbuzným, budete překvapeni jejich srdečností a pohostinností. Žádné ironické poznámky ani vyčítavé pohledy. Od uvítání po loučení jen úsměvy a laskavosti.

BLÍŽENCI ( 21.4. – 21.5.)

Nechtějte soupeřit s někým o mladším a silnějším. V konečném důsledku si vysloužíte jen posměšky, které vám srazí sebevědomí. Vaší předností je dnes schopnost vyhnout se ztraceným soubojům. Platí to jak v zaměstnání, tak doma i ve sportu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vibrace Venuše vám umožní udělat někomu velkou radost. Celkem podle vašeho očekávání vás vytočí partner nebo dospívající potomci. Začnou se rozhlížet po bytě a přemýšlet o náročných změnách. Možná budou mít pravdu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepřehánějte to s nároky na kolegy a rodinu, aby následovaly vašeho příkladu. Spolehlivě tím hodně lidí rozpálíte do běla. Chystáte-li se na návštěvu, nezapomeňte na vtipnou pozornost pro hostitele. Rázem bude milejší.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevěřte pouze ústním dohodám, nespoléhejte na pouhé potřesení rukou. Dráha Jupiteru oslabuje vaši pozornost. Snadno se necháte ukolébat růžovými představami. Půjdete-li z práce domů oklikou, potkáte někoho, koho rádi uvidíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potrápí vás sklon k neuváženým rozhodnutím. Než se do něčeho pustíte, propočítejte varianty dalšího vývoje událostí. V opačném případě spláčete nad výdělkem. Marně budete obíhat přátele a známé, aby vám pomohli.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Luny s Venuší vám nabídne slibnou známost. Z počátku budete uvažovat jen o malém flirtíku, ale až se blíže poznáte, bude z toho láska jako trám. Budete-li dostatečně důslední, nemůže vám utéct ani rychlý postup nebo větší zisk.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Život vám zkomplikuje krize v rodinných vztazích. Nebylo by divu, kdybyste chvílemi ztráceli nervy. V první řadě je nutné zklidnit partnera. Planety doporučují vzít ho do společnosti dobrých známých, do kina či do divadla.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S velkou předvídavostí přijmete kompromis, který budou někteří lidé považovat za nevýhodný. Již za několik dní se ukáže, že jste měli naprostou pravdu. Výrazně si tím upevníte autoritu. Ozve se známý s nabídkou zajímavé práce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně s investováním větších částek. Na překvapivé zbohatnutí to nevypadá a trápit se kvůli pár korunám, za ty nervy nestojí. Venuše radí upřít pozornost na opačné pohlaví. Ve vaší blízkosti se objeví typ, který se vám líbí. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete citliví na cizí ironické komentáře týkající se vašeho partnerského vztahu nebo výchovných metod. Nebylo by divu, kdybyste se kvůli tomu s někým pořádně pohádali. Útoky na vlastní osobu vás přitom nechají v klidu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám