Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 9. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá překážka umožní urazit další kus cesty

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Při jednání o novém zaměstnání nebo obchodní dohodě či investici žádejte jasné odpovědi na svoje otázky. Pokud je nedostanete, bude jistější na všechno zapomenout a začít jinde a s jinými lidmi znova

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete se mít co se ohánět. V práci vás bude méně než obvykle, a skoro každý si najde výmluvu, aby se mohl věnovat svým záležitostem. Závěr si uděláte sami, ale povinností vám neubude. Opatrně s nasazením při tanci a sportu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hodně získáte díky zdrženlivosti v kritických situacích. Vaše rozvaha silně zapůsobí na pár vlivných lidí. S otevřeným hledím se pustíte do zápasu se silným soupeřem. Dokážete sobě i ostatním, že nejste ani nerozhodní, ani slabí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřeceňujte žádný úspěch, žádný povedený krok. Ani zdaleka není jisté, že jde o trvalý jev. Pozor na matoucí pocit, že nejhorší máte za sebou. Planetární vibrace mohou vyvolat situace, jejichž zvládnutí bude na hranici vašich sil a možností.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zvláště těžké bude nalezení finanční rezervy na zaplacení nečekaných výdajů. Pro vaše přátele a příbuzné je to příležitost jednoznačně dokázat, co k vám cítí. Opatrně s poučováním mladších ročníků. Snadno se stane, že jim budete k smíchu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadřízení očekávají, že se vyjádříte k příležitosti, kterou vám v minulých dnech nabídli. Kdyby se vám něco nezdálo, řekněte to hned. Neriskujte žádné nedorozumění. Rozhovor s mimozemšťany by mohl připomínat váš milostný vztah.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vrátíte se k myšlence realizace odvážné představy. Byla by škoda odložit něco, co má velkou šanci na úspěch. Nedopřávejte sluchu notorickým škarohlídům. Ti nikdy ničeho nedosáhnout. Nelitujte času stráveného s dětmi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nové nápady ještě jednou v klidu zvažte. Nezdá se, že je příznivá doba k experimentům. Všichni mají jiné, většinou soukromé starosti. Na poslední chvíli zachráníte zisk, který vám málem utekl kvůli chvilkové nepozornosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Chce-li vás šéf poslat na služební cestu, ujistěte se, co přesně od vás očekává. Budete-li příliš povolní, nestačíte se po návratu divit. Sympatie vyjádřené osobě opačného pohlaví budou obratem nadšeně opětovány.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete mít oči a uši všude, nic vám neunikne. Pokud vás bude chtít někdo něčím zaskočit, má smůlu.

Budete natolik prozíraví, že to nepřeženete s plněním mlhavých pokynů nadřízených. Dojde vám, že byste brzy dělali všechno znovu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Stačí maličkost, pracovat na nejvyšší obrátky a občas utrousit milou poznámku na adresu vedení firmy. Během obchodní schůzky vycítíte náladu druhé strany a nenápadně jí vyjdete vstříc. Bude lepší spokojit se s málem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V zaměstnání lze očekávat všechno mimo nudy. Bude u vás pořádně živo a navíc z vás nadřízení nespustí oči. Toužíte-li po kariéře, máte příležitost. Vyhněte se roztržce s příbuznými. Nedokážete citlivě vnímat potíže lidí v okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám