Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 8. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikoho nemilovat je větší neštěstí než nebýt nikým milován

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Otevřeně se postavíte každému, kdo by se vás pokusil zastrašit. Nezapomínejte přitom, že umění kompromisu spočívá v tom, že každý musí ustoupit. Přitažlivou osobu potkáte za předpokladu, že budete ignorovat dopravní prostředky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Štěstí se na vás usmívá, nepropásněte svoji velkou šanci. Jupiter vám garantuje úspěchy při obchodování a finančních operacích. Pozvání do společnosti vám umožní poznat zajímavé tváře a najít nového kamaráda nebo lásku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Napadne vás, jestli náhodou nemarníte čas a energii pomocí někomu, kdo si jí nezaslouží. Mladší ročníky se bezhlavě zamilují. Podívejte se pravdě do očí. Je docela možné, že vaše city zase tak vroucně a nezištně opětovány nejsou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při uzavírání pracovních a jiných smluv nepodléhejte povrchním dojmům. Jen tak se vyhnete ošklivému zklamání. S urychlenou realizací některých rozhodnutí vám pomohou Luna s Merkurem. Hlídejte si tlak, nerozčilujte se.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vrásky na čele vám přidělá partner, se kterým nebude kloudná řeč. Zařiďte se podle toho a nenuťte ho k odpovědím, na které se nedokáže soustředit. Dveře ke kariéře vám otevře rozhovor s vlivnou osobou. Nesmíte šetřit úsměvy.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nestavte před sebe nereálné cíle. Přehnané ambice způsobí, že upadnete do hluboké deprese. Nadbíhat vám začne kolega, o kterém víte, že mu nejste lhostejní. Chuť na krátký románek vám nechybí. Jenom, abyste to nepřehnali.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dozvíte se o práci, která vám zajistí větší částku nebo menší, ale pravidelný příjem. Háček je v tom, že si budete muset pohovořit s člověkem, kterého zrovna nemilujete. Zvýšenou pozornost vyžaduje provozování kolektivních sportů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neberte vážně všechno, co vám kdo řekne. Planety naznačují, že vyslechnete slova, která vás mohou pořádně rozhodit. V zájmu zachování dušení rovnováhy si nic příliš nepřipouštějte. Špatné zprávy se ukážou jako přehnaná smyšlenka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S neodůvodněným optimismem budete přijímat všechny návrhy a sliby, aniž byste hlouběji uvažovali o tom, nakolik jsou skutečně reálné. Pozor na nudu, která se nenápadně vkrádá do vašeho milostného vztahu. Je třeba okamžitě jednat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neodvracejte se od lidí. To, že vám někdo ublížil nebo nesedí, ještě neznamená, že tomu tak bude i nadále. Nedejte se otrávit něčími naschvály a nevýznamnými problémy. Šetřete si žaludek, vybírejte si, kde a co budete jíst.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepříjemně vás mohou zaskočit informace o osobě, kterou máte rádi a věříte jí. Než něco podniknete, dvakrát si všechno ověřte. Díky čilým společenským kontaktům dostanete možnost podílet se na zajímavém, perspektivním projektu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Celý den se držte zpátky. Kdybyste si chtěli vyskakovat, ošklivě na to doplatíte. Planety vám nepřejí a mantinely pro realizaci vašich představ jsou úzké. Ledacos nasvědčuje tomu, že se z nějaké akce budete vracet roztrpčeni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám