Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 8. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic není tak krásné jako to, co neexistuje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rychle se zorientujete, že případných změn, ohlašovaných před koncem roku, se bát nemusíte. Naopak, konstelace Uranu s Merkurem slibuje, že se vám přijdou vhod. Všechno je třeba brát z lepší, nadějnější stránky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S lidmi v okolí budete jednat s potřebným nadhledem a velkorysostí. Vyděláte na všem, na co jen sáhnete. Vyjdou vám i riskantní kroky. Vašemu okolí nezbude nic jiného, než kroutit nevěřícně hlavou. Tohle u vás dlouho neviděli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Musíte se letos víc snažit, staré nápady ztrácejí dynamiku a účinnost. Může vás začít nudit poslední flirt. Faktem však je, že s bídným stavem vaší peněženky toho nové lásce moc nenabídnete. Usmíříte se s dlouho rozhněvaným sousedem. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S nedůvěrou byste měli pohlížet na šéfovu nečekanou přízeň. Nenápadně pátrejte, co za tím je, o co mu vlastně jde. Mezitím toho můžete využít k posílení svého postavení. Přijde zpráva, na kterou netrpělivě čekáte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Výsledek plánu, který jste dlouho připravovali, nemusí být zase tak efektivní, jak si myslíte. Neuškodí mít připravený rezervní postup. S představením nové známosti přátelům ještě počkejte. Pořád není jisté, že spolu vydržíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kvůli penězům se nepohodnete s někým, koho máte rádi a komu jste věřili. Poslední kapkou budou nesplněné sliby. Jsou věci, které nemůžete nechat bez povšimnutí. Sami sebe byste si přestali vážit. Vážně se pustíte do realizace novoročních předsevzetí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vysmějete se do očí člověku, který všechno zná a všude byl. Pod maskou světáka však objevíte příkladného hlupáka. Horší to bude s kolegy nebo se známými, ty váš příkrý soud překvapí a obviní vás z namyšlenosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Flirtování s kolegou nebo novou známostí, není třeba přehánět. Jednak se dostanete do řečí, a za druhé nelze vyloučit pozdější mrzutosti. Pozor na úrazy. Nezkoušejte dokazovat svému okolí v jaké jste fyzické formě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nečekaně před vámi stane někdo, kdo se vám chce omluvit. Na místě je velkorysost. Přehnanou přísností ničeho nedosáhnete. Z rovnováhy vás vyvede příbuzný nebo známý, popírající všechno, co ještě před koncem roku říkal a sliboval.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Inspirovat vás budou Uran s Venuší. Mělo by vám to přinést úspěch ve všem, do čeho se pustíte. Lásku nového idolu, získáte jen za cenu nemalé oběti. Otázkou proto zůstává, na jak dlouho. Nekupujte nic od cizích lidí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Sběh podivných událostí vás donutí odložit lákavou představu. Pohyb Merkur slibuje, že se k ní za čas úspěšně vrátíte. Změní se chování příbuzných, kteří vám ještě nedávno nemohli přijít na jméno. Jako diplomat se osvědčí partner.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Chvílemi budete pod silným tlakem rodiny, která přijde s náročnými požadavky. Alespoň v něčem je nutné ustoupit. Zbytečnou tvrdohlavostí byste se dostali do svízelné situace. Úplně jinak tomu bude v práci a při obchodních jednáních.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám