Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 8. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to velké neštěstí, začne-li vrabec vládnout místo sokola

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Investice nebo obchod, na které si brousíte zuby, se asi neuskuteční. Není čeho litovat, zisk by nebyl nijak oslňující. Známost, která vám učarovala, nemusí být ideální. Je s ní spojeno více problémů, než aby to stálo za to.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jenom ne žádnou tvrdohlavost v zaměstnání. Nemáte nejlepší odhad, a jakmile se něco pokazí, svedou všechno na vás. Pozorně sledujte okolní dění. Jistá zpráva nebo událost vás může inspirovat k zajímavému rozhodnutí. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nadřízení přijdou s novými nápady. V žádném případě jim je nevyvracejte. Nezbývá než doufat, že zase mluví do větru. Máte-li nějaké postavení nebo peníze, začne kolem vás kroužit osoba zaklínající se morálkou a upřímnými úmysly.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte šanci postoupit na společenském žebříčku. Otázkou je, zda budete dost iniciativní a průbojní. Uran s Jupiterem vám přejí, neměli byste váhat. Je nutné pohovořit s dětmi, kterým příbuzní nasadili brouka do hlavy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je třeba jednat prozíravě a všechno si několikrát ověřit. Mimořádně nedůvěřiví však budete i ve styku s lidmi, které uvidíte poprvé. Je možné, že se někoho nechtěně dotknete. Je to ale určitě lepší, než utrpět nějakou škodu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Naději na zlepšení stavu financí představuje nabídka vedlejšího zaměstnání nebo jednorázová investice. Budete si moci vybrat. Stačí vyslechnout známého, který vždycky ví, o čem mluví. Hlavně žádné hloupé otázky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Náhoda je nevyzpytatelná, nedivte se, když potkáte člověka, o kterém si myslíte, že je někde na druhém konci světa. Partner od vás očekává hlubší citový projev. Odložte méně důležité úkoly a věnujte se jen jemu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přestože na vás bude někdo hodný a vyjde vám vstříc, nemusíte se hned rozdat. Vaše velkorysost by měla mít pevné hranice. Nemůžete pominout ani fakt, že přehnaně drahým darem můžete někoho uvést do rozpaků nebo dokonce urazit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Slibnou perspektivu před vámi předestře inteligentní a pohledná osoba opačného pohlaví. Merkur doporučuje předvést se v nejlepším světle. Musíte dokázat něco, co jí naprosto ohromí. O nápady nebudete mít nouzi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Do vaší blízkosti, zřejmě v odpoledních hodinách, se vetře samolibý náfuka, který neunese ani náznak kritiky. Nejlepší je ho ignorovat. Nebudete-li dost opatrní, nevyhnete se konfliktu. Začne vám vrtat hlavou, proč se neozývají příbuzní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jazyk za zuby je třeba držet v diskusi s nadřízenými nebo s jinou vlivnou osobou. Jinak si zbytečně zkomplikujete kariéru. Vhodně se oblékněte a obujte. Budete asi hodně chodit pěšky. Vynutí si to stav vašeho auta a veřejné dopravy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Podvědomě vycítíte, že některé věci nesnesou odklad a pustíte se do práce. Přátelé, kteří očekávají, že s nimi půjdete na procházku, sklenku vína nebo sportovat, nevyjdou z údivu. Asi si neodpustí jedovatou poznámku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám