Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 7. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mlácení pusou není práce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebuďte si příliš jistí perspektivami nynějšího románku. Na váš idol si myslí ještě někdo jiný, někdo, koho dobře znáte. Jistá vlivná osoba vám zavolá, že může splnit vaše přání najít zajímavější a také lépe placenou práci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konstelace Luny s Neptunem může rozpohybovat nepředvídané události. Nebylo by dobré nechat se zaskočit. Absolvujete spoustu jednání a rozhovorů. Intuitivně vycítíte, kterých lidí je třeba se držet, a které minout bez povšimnutí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S dobrou zprávou přijdou příbuzní. Objevili způsob, jak můžete dosáhnout něčeho, na co čekáte celou věčnost. Máte štěstí, váš mozek pracuje na plné obrátky. Nabídnutou příležitost si už rozhodně nenecháte utéct.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete nuceni řešit výchovné problémy s prázdninami poblázněnými dětmi. Moc nespekulujte a držte se zdravého selského rozumu. Navíc bude nutné mírnit rozpáleného a rozzlobeného partnera. Na vaše zavolání čeká starší příbuzný.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na svoje peníze si budete muset ještě chvíli počkat. Nadřízení si sice uvědomují, že by vám měli přidat, ale dvakrát se jim do toho nechce. Horší variantou je, že opravdu nemají kam sáhnout. Pak je čas změnit místo.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Schyluje se k hádce se sousedy či kolegy. Luna radí počkat, možná už odpoledne se všechno vysvětlí. V tom případě by nebyl vážnější důvod, abyste se na sebe mračili. Z čistě osobních důvodů odmítnete zajímavou nabídku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety přejí každému, kdo začíná s něčím novým. Nebudou vám chybět nápady ani odvaha. Odkládaná schůzka nebo návštěva přinese cenný výsledek. Připravte se na určité rozčarování, související s osobou opačného pohlaví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Podcenit nebo přejít nadějnou příležitost můžete jenom proto, že ji spojujete s někým, o kom máte pochybnosti. Zřejmě někdy po obědě budete muset řešit zamotaný problém. Nepodceňte upřímnou radu nestranného člověka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci bude až moc živo, nepočítejte s tím, že vás nějaké povinnosti minou. Možná bude chytřejší alespoň předstírat iniciativu a točit se kolem šéfů. Na cestě máte peníze, ale budete se o ně muset dohadovat s někým, kdo se nechce dělit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyvarujte se bouchání do stolu, k ničemu dobrému to nepovede. Zaskočí vás telefon bývalého spolužáka nebo kolegy. Pocit, že něco chce, nemusí být správný. Rozhodně byste ho neměli odbýt nejapnou výmluvou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety přejí aktivitě na poli lásky. Osmělte se a pozvete svůj idol na schůzku. Tak trochu na to čeká. Záleží jen na atraktivitě vaší nabídky. Při důležitých jednáních spoléhejte spíše na klidný, věcný tón a jemné, diplomatické žerty.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky zvýšené opatrnosti uniknete jistému nebezpečí. Nedorozumění můžete mít s někým z rodiny. Bude-li vám chybět smysl pro míru, budete se sebe mračit celé odpoledne. Trochu zklamaní se vrátíte z koupaliště, nějaké párty nebo oslavy. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám