Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 7. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobré vlády jsou ty vlády, za nichž se nic neděje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebojte se riskovat, žádný velký malér vám nehrozí. A kdyby přeci jen, za použití rozumu ho nějak přežijete, vynalézaví jste dost. Právem vyhlížíte ukončení jistého sporu. Druhá strana ztrácí energii a brzy couvne.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Čeká vás příjemné překvapení. Situace ve firmě dospěje k bodu, kdy šéfovi nezbude nic jiného, než požádat o pomoc a energický zásah právě vás. S vaší kariérou to v tu chvíli začne vypadat velice slibně, asi povýšíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při jednání s úřady konečně narazíte na lidi, se kterými je možná rozumná dohoda. Důležité je nejásat, ale naopak se nadále tvářit smutně a rozpačitě. Nešťastně zamilovaným začne vrtat v hlavě, jestli si nepřiznat porážku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zvažte, kolik toho můžete zvládnout, snadno se stane, že všechny povinnosti nezvládnete na úrovni, na jakou jste jak vy, tak vaši kolegové a společníci zvyklí. Hrozilo by to nejen finanční ztrátou, ale i šrámy na vaší dobré pověsti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěší vás fakt, že můžete splnit své sliby. Nebude to snadné, ale rozhodně nedopustíte, aby byl někdo zklamán. Horší je, že všechno bude jen na vás, těžko najdete někoho ochotného podat vám pomocnou ruku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příjemným překvapením pro vás bude chování vašich nejmenších. Jindy neposedné a neposlušné děti budou jako pěny a bez protestů udělají všechno, co jim nařídíte. Nežehrejte na chlad svého idolu. Netrpělivě čeká, na vaše jasné vyjádření.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemůžete ignorovat signály zhoršujícího se stavu vaší finanční situace. Saturn varuje před pokusem získat větší částku riskantní investicí nebo obchodem. Pšenka vám dnes nepokvete. Nezbývá než začít šetřit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě se s kým nehádejte, zvláště neodporujte nadřízeným. Naděje, že rychle najde lepší místo a výnosnější práci je mizivá. Vydaří se večírek nebo oslava, na kterou vás pozvou kamarádi. Je to velká šance pro nezadané.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zmatků ve firmě se nevšímejte. Chcete-li mít klid, tvařte se, že jste nic nezvyklého nezaregistrovali. Jen tak zabráníte tomu, aby po vás šéf vyžadoval nějaké rychlé řešení. Hádce s úředníkem zabráníte tím, že si nasadíte masku naivního trouby.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potíže byste mohli mít s neurvalým chováním některých kolegů a známých. Právem vás dopálí něčí opakovaná neomalenost. Nelze se divit, že vaše nervy budou připomínat napnuté špagáty. Vyléčí vás polibky nové lásky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konečně přijde informace, na kterou netrpělivě čekáte. Bohužel nebude ideální. Čekali jste něco úplně jiného. Nezbude vám nic jiného, než požádat o pomoc někoho, koho jste před několika dny pořádně naštvali. Budete se muset zapřít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Klidně přestaňte obrážet vlivné osoby a škemrat o jejich podporu. S trochou snahy si poradíte sami. Navíc vám bude více než jindy přát štěstí. Zamrzlá záležitost se pohne díky tomu, že budete ve správnou chvíli na správném místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám