Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 5. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lékaři léčí a nemocní pláčí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Máte před sebou pracovitý, ale úspěšný den. Na to, že končí první letošní týden, budete v skvělé psychické formě.  Nedáte se ničím rozptylovat, soustředíte se jen na to hlavní. Budete v  jednom kole, ale chvíli na příjemný flirt si uděláte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na sklon k dramatickým gestům a zbrklým rozhodnutím. Zcela jistě to přeženete a uděláte něco, co se dá těžko napravit. Lidé kolem vám nic neusnadní, můžete spoléhat jen sami na sebe. Není čeho se bát, vaše vnitřní síla roste.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vzpomenete si na příbuzné, kteří vás požádali o jistou službu. Nebude zrovna snadné jim vyhovět, ale zachováte se skvěle a využijete i svých širokých známostí. Setkáte se rovněž s někým, o kom víte, že by se s vámi rád blíže seznámil.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Překvapení vám chystá někdo z bližních. Možná až příliš osobního rázu, ale v každém případě jde o něco, co by vám mohlo narušit plány. Opatrně s přijímáním lichotek a holdů od osoby, která pro vás dosud pochopení neměla.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

I když máte rozdělaných více záležitostí, nedáte se zmýlit a spolehlivě se soustředíte na to, co je pro vás momentálně nejdůležitější. Podmínky, které se pro vaše rozhodnější jednání zvolna vytvářejí, jsou velice příhodné. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hodně času moudře věnujete rodině. Z práce budete spěchat rovnou domů, jen těžko vás může něco zdržet. Možná zlikvidujete resty, které se vám v poslední době nahromadily. Proberete věci, do kterých se vám nechtělo.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud jde o možnost větší investice, nemyslete si, že nějak vyděláte na tom, když si své plány necháte jen pro sebe. Ten, kdo vám nabídne společný obchod s tím počítá,  a právě na tom může být založen jeho plán, jak vás oškubat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hrozba, o které v posledních dnech přemýšlíte, existuje jen ve vašich představách. Ne nadarmo se říká, že nic se nejí tak horké. Upřímně si přiznejte, zda si všechno nevymýšlíte jen proto, abyste nemuseli přijmout riskantní řešení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte-li novou známost, budete muset vyvinout maximální úsilí, abyste si jí udrželi. V této souvislosti jistě oceníte gesto přátel, kteří vás budou včas informovat a dají vám šanci se připravit na všechny možné eventuality.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neslibujte přátelům a partnerovi, že odejdete z práce o chvíli dřív. Nadřízení budou jak hlídací psi, nic jim neuteče. Neuškodí, když budete opatrní i při vyřizování soukromých telefonních hovorů. Zbytečně na sebe neupozorňujte. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Z dálky se vám pokusí vyhnout někdo, kdo vám na konci loňského roku nasliboval hory doly. Nemá nejmenší šanci, že se mu to povede. V rukavičkách s ním jednat nebudete. Do rozpaků vás uvedou originální otázky malých dětí. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neměňte své plány na poslední chvíli. Náhlý impuls, vyvolaný vibracemi Neptunu, může být hodně matoucí. Večer by se mohl ohlásit někdo, kdo pro vás má opožděný vánoční dárek. Na revanš nečeká, postačí mu vaše radost.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám