Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 31. ledna 2014

Novinky, sojka

Kdo má v kapse peníze, pěšky nechodí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rostoucí podrážděnost by vás měla přesvědčit, že potřebujete vysadit. Omezte aktivity a odložte náročné povinnosti. Respektujte ubývání svých sil a pokuste se najít způsob nejvhodnější regenerace. Méně je někdy více.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně při jednání s někým, kdo nečekaně obrátí a místo dřívějšího kritizování vás začne vynášet do nebes. Mělo by vám dojít, že to není zcela normální. Potíže budou s kolegou, který se rozhodl udělat kariéru za každou cenu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při setkání s přáteli a příbuznými nemusíte být neustále slyšet a vidět. O hodně víc se dozvíte, když budete mlčky sedět a pozorně naslouchat. Z toho, co se uslyšíte vám půjde chvílemi hlava kolem. Teď si ještě udělat správný závěr.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Konečně dostanete peníze, na které čekáte už několik týdnů. Okamžitě se vám zlepší nálada, protože si můžete koupit jistou dražší věc do domácnosti. Zavolejte známému, kterého jste potkali v minulých dnech, má pro vás novinku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bláznivě se zamilovat, lze kdekoli a kdykoli. Přesvědčíte se o tom již v dopoledních hodinách. Chvíli potrvá než si to uvědomíte, protože tomu odmítnete věřit. Rozpaky vám způsobí nutnost přiznat, že jste nesplnili nějaký úkol nebo slib. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Sami sebe překvapíte klidem, s jakým budete jednat s nespokojeným zákazníkem nebo klientem.  Prozíravě ho nebudete dráždit a vyneste do nebes jeho všímavost a postřeh. Rozejdete se jako nejlepší přátelé.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Tryskajíc energií překvapíte kolegy, partnera i přátele nevšedními nápady. Otázkou je, jak rychle začnete s jejich realizací. Jupiter přeje nákupům, budete mít šťastnou ruku a levně pořídíte i jinak dosti drahé věci. Rodina vás ocení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Překvapí vás vedení firmy, příbuzní či přátelé. Konečně jim dojde, co všechno pro ně v poslední době děláte. Notně přidat musíte v úsilí o získání sympatií nové lásky. Stále ještě nenabízíte víc než ostatní. Přemýšlejte a rychle jednejte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dáte se  přemluvit k návštěvě kulturního podniku nebo akce, která vás nijak zvláště nepobaví. Případné zklamání nedáte před partnerem najevo. Znáte ho a víte, že by se urazil a příště s vámi odmítl kamkoli jít.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Úsměvy a vlídná gesta jisté osoby opačného pohlaví způsobí, že začnete spřádat smělé plány. Pokud byste udělali první krok k sblížení už dnes, je úspěch téměř ložený. Nespěchejte s větší investicí, nepodceňujte rizika.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jenom pilnou prací zvýšení platu nedosáhnete. Budete muset na šéfa jinak, hodně daleko od lesa. Nutně na sebe musíte rafinovaně upozornit. Při plánování víkendu nezapomeňte na návštěvu příbuzných. Začínají si dělat starosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vynalézavě se vyhnete nudným povinnostem, do kterých se vám nechce. Vidinou rychlé kariéry vtipně navnadíte slávy chtivé kolegy. Nákup na víkend raději nechte na partnerovi. Vy byste dnes utratili i poslední korunu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám