Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 30. března 2018

Novinky, sojka

Čím tlustší peněženka, tím méně starostí

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Vzroste vaše podezření, že vás chce jistá osoba pěkně doběhnout. Nápad podrobit ji malému testíku není od věci. Nelze totiž vyloučit, že ji podezříváte neoprávněně. Cestou z práce výhodně nakoupíte, ale chvály se doma nedočkáte. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Než byste se unavovali s něčím, s čím ostatní nesouhlasí, raději toho hned necháte. Chvíli vás to může mrzet, ale za spoustu pozdějších starostí to nestojí. Budete-li si večer hrát s dětmi, nezapomeňte jim vrátit všechny hračky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Buďte trochu sobci, neohlížejte se neustále jen na druhé. Využijte možnosti se prosadit a dosáhnout jednoho svého cíle. Proč by měl plody vaší těžké práce neustále sklízet někdo jiný. Nemůžete ustupovat do nekonečna.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespoléhejte na cizí pomoc. V první řadě se musíte snažit sami. Zvažujte do čeho pustit, na co vám stačí síly. Rozhodně si nemůžete dovolit mířit příliš vysoko. Odpoledne potkáte starou lásku. Tentokrát budete aktivnější. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nečekanou díru v rozpočtu, vám způsobí možnost výhodně koupit nějakou věc do domácnosti. Otázkou je, jak to později vysvětlíte partnerovi. Zdá se, že pár logických argumentů najdete, ale svůj protějšek neoblomíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neuškodila by vám delší procházka. Potřebujete se zklidnit a srovnat si myšlenky. Jste poněkud nervózní a zbytečně zveličujete možné riziko. Vsadit všechno na jednu kartu nejde, ale malý krůček do neznáma udělat musíte. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepleťte se do sporů partnerských dvojic. Vaše snaha je rozsoudit, se obrátí proti vám. Zlost na vás budou mít oba. Na otázku příbuzných týkající se vašich plánů změnit místo, odpovídejte vyhýbavě. Jinak vás zasypou hloupými radami. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Radost vám udělá milé setkání. Někdo potká staré známé, jiný bývalé spolužáky. Pokud byste společně zašli na kávu či sklenku vína, podívejte se občas na hodinky. Váš hodně pozdní příchod by pokazil domácí atmosféru.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hlídejte si své věci, mohli byste o něco přijít. Nejde jen o zloděje, spíše vám hrozí, že někde něco zapomenete. Neodkládejte rozhovory na nepříjemná témata. S vaším taktem a výmluvností je zvládnete na výbornou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S úmyslem si vás zavázat, vám dnes někdo bude vnucovat nějaký dar. Buďte opatrní a raději nic neberete, zejména od cizích lidí. Máte-li nějakou funkci, platí to dvojnásob. Dobře vám udělá pořádná porce zeleniny a ovoce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodmítejte nabídku na služební cestu. Berte to jako jedinečnou příležitost samostatně jednat a rozhodovat. Uran naznačuje dosažení výrazného úspěchu.  Starý domácí problém za vás vyřeší tchán a tchýně nebo iniciativní strýček.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Člověk, který se kolem vás bude točit a zasypávat vás lichotkami, to myslí upřímně. Zvláště pokud jste sami, je to slibná šance. Konfliktní témata neřešte pomocí telefonu. Větší šanci máte při osobním pohovoru, tváří v tvář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám