Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 3. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo první zvedne ruku k ráně, přiznává, že mu došly ideje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Co dělat v krizových situacích, kterým směrem vykročit, vám napoví vnitřní hlas. Nemusíte být minimalistou, otevírají se před vámi nadějné perspektivy. Rychle se vyšvihnete nad okolní obklopující vás průměr.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Venuše varuje, že byste se mohli stát lákavým pamlskem pro známé svůdníky. Opatrně proto s odpovědí na proud lichotek, který se na vás snese ze všech možných stran. Vyhýbejte se místům, kde se lze nakazit chřipkou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ať již budete dělat cokoli a v jakémkoli oboru, úspěch vám zajistí jen systematičnost a nepolevující úsilí. Jen nárazové zvyšování aktivity je k ničemu. Doma se s partnerem a dětmi konečně dohodnete na spravedlivém rozdělení povinností.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jednejte pružně, nemusíte se ubírat jednou vybranou cestou. Jakmile uvidíte zajímavější a nadějnější šanci, hned po ní sáhněte. Měnit názor není žádná hanba. Nezahrávejte si s úřady, zejména s dopravním a finančním. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zcela jiná atmosféra, ponurná, zavládne u vás doma, a příjemná v zaměstnání. Nebylo by divu, kdybyste s tím měli problém. Pro dnešek je však lepší se s tím smířit a hlavně vydržet. Pozvolna se vše vrátí do normálu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přitlačte na pomalé, nerozhodné kolegy. Budou-li pokračovat dosavadním tempem, nedostanete se nikdy domů. Rodinné plány připravte s předstihem. Snaha něco vymyslet na poslední chvíli nemusí být úspěšná, jen vyvoláte nepříjemné zmatky.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ve firmě se konečně zbavte závislosti na jiných, je třeba projevit větší samostatnost. Nemáte se čeho bát. Je nejvyšší čas přihlásit se o náročnější úkoly. Neuhýbejte před změnami. Ty, které dnes uděláte, vám přinesou prospěch.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřehánějte to s investicemi. Své finanční plány stavte na reálných základech. Mohlo by se stát, že ztratíte spoustu peněz. Přitom máte velkou šanci uspokojit své ambice a udělat velký krok kupředu. Merkur ve vás probudí iniciativu a podnikavost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planetární aura přeje všemu, co se váže s rodinou a pracovními záležitostmi. Směle se pusťte do nových obchodních jednání, postupně získáte převahu a nakonec dosáhnete svého. Výčitky vám způsobí neschopnost splnit partnerovo přání.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vypadá to na tvrdý pracovní den. Jakmile se dozvíte podrobnosti o úkolech, které vás čekají, vám trochu klesne sebevědomí. Těžké bude sladit osobní a profesionální záležitosti. Vašemu milostnému životu by prospělo zapojení fantazie.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebudete se cítit nejlépe. Přibude lidí, kteří se na vás začnou obracet se svými problémy, bude vám chybět čas na řešení těch vlastních. Špatně se budete koncentrovat a zmocní se vás pocit, že vám všechno drolí pod rukama.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky příznivému postavení planet dokončíte rozdělaný obchod nebo podepíšete dlouho připravovanou smlouvu. Změna partnerovy nálady dává naději na obnovení souladu ve vašem milostném vztahu. Do vašeho srdce se vrátí klid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám