Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 3. října 2014

Novinky, sojka

Štěstí nedá nic darem, ale jenom půjčuje

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení nebo partner vás budou nutit k aktivní účasti na změnách, které vám nic neříkají a nic vám nepřinesou. Musíte se aktivně bránit, kdyby svůj záměr realizovali, tak na to jen a jen doplatíte. Úspěch sklidíte ve společnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pocit rozčarování vám vnutí vibrace Saturnu. Trochu opožděně totiž zjistíte, že známému, který vám nasliboval hory a doly, jste se měli včas zdaleka vyhnout. Neuškodí, když ambiciózní plány odložíte na vhodnější dobu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hádkou skončí rozhovor s kolegou nebo partnerem, pokud vám začnou nevybíravě připomínat některé chybné kroky. Doufejte, že se to odehraje beze svědků. Na druhou stranu byste se pro mnohé stali populárním hrdinou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Několikrát denně musíte partnerovi dokazovat, že ho berete vážně. Ještě jedno samostatné a navíc nešťastné rozhodnutí a bude oheň na střeše. Hodně dlouho budete rozdýchávat přání, se kterým přijdou dospívající děti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zvýšenou aktivitou si upevníte autoritu a získáte respekt u lidí, kteří s vámi pomalu přestávali počítat. Přitom nemusíte chtít všechno strhnout během dneška. Problémy berte s nadhledem. Najdou se lidé, kteří vás budou pomlouvat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potřebujete se uvolnit, přestaňte blokovat svoje emoce. Budete k tomu mít nejednu skvělou příležitost. Zvýšené finanční výdaje, zčásti způsobené úpravou bytu nebo nákladnou cestou, uhradíte výnosem z výhodného obchodu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebude to dnes špatné. Budete hýřit humorem a vtipem. Získáte si přízeň mnoha lidí, včetně těch, kteří vás zatím nebrali na vědomí. Čekají vás hezké chvíle ve veselé společnosti. Pozor, abyste nezanedbávali povinnosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Omezte utrácení. Peněz, které máte na cestě, nebude mnoho. Přechodné potíže nastanou studentům a lidem zvyšujícím si kvalifikaci. Příčinou by mohl být nedostatek koncentrace nebo přehnaná přísnost ješitného zkoušejícího.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uran doporučuje připravit se na drobné potíže. Naštěstí bohatě využijete daru výmluvnosti a smyslu pro klidné řešení konfliktních situací. Necháte-li se zlákat přáteli k sportovnímu boji, šetřete se silami. Nejste ve špičkové formě.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nečekané okolnosti změní váš postoj k některým lidem a jejich názorům. Přes vnitřní nesouhlas se s nimi dohodnete. Jinak se dostanete do situace, kdy budete stát sami proti všem. Výsledek se dá uhodnout předem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rodinné neshody bude mít na svědomí někdo z širšího příbuzenstva. Planety radí nenechávat partnera o samotě s někým, kdo by mu mohl namluvit nějaké polopravdy a nesmysly. Nebojte se kohokoli vyhodit ze dveří.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nápaditě zalátáte díru v rodinném rozpočtu. Stačí přijmout nabídku, kterou jiní povýšeně odmítají. Mars varuje před pohrdáním radami starší osoby. Věřte tomu, že ví, co říká. Nejde jen o zkušenosti, ale má také vlivné známé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám