Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 3. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lží se nevylžeš

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Protáhne se setkání s bývalým spolužákem, přítelkyní z dětství nebo známým z dovolené. Musíte-li být včas doma, vyhněte se kavárnám a vinárnám. Ne, že byste moc utratili, ale partner váš pozdní příchod jen tak nepřejde.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Daleko vstříc vám vyjdou šéf i kolegové. Srdečnější atmosféra ve firmě se pozitivně odrazí na vašich výsledcích. Znovu se vrátíte k myšlence zajistit si vedoucí funkci. Tlak na prsou může být důsledkem nervozity a vnitřního napětí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ve vaší blízkosti se objeví pár nových tváří, ale nebudou všechny stejně sympatické. Mohlo by jít jak o partnerovy známé a kamarády, tak nové kolegy či klienty. Dlouhé minuty čekání vás neminou na úřadech nebo u lékaře.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete šanci poohlédnout se po práci s vyšším platem. Svoji úlohu přitom sehraje známý, který by za vás mohl ztratit slovo. Merkur doporučuje přehánět a nebát se pochlubit. Těžké bude přesvědčit partnera, bude se bát rizika.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nabídky, které dostanete, důkladně dvakrát prověřte. Nejde jen o pracovní jednání, ale také o pozvání na schůzku a tzv. výhodné nákupy. Hrozí vám, že přijdete nejen o peníze, ale rovněž o iluze. Náladu vám zlepší zpráva o úspěchu starších dětí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Starosti vám přidělá starší příbuzný. Fakt, že si za polovinu potíží může zcela sám, s chutí okomentuje partner, který ho nemá v lásce. Bylo by s podivem, kdybyste to přešli mlčky. Jakmile se ozvete, bude oheň na střeše. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte se rozházet uštěpačným tónem někoho, kdo vás dnes bude neustále kritizovat a popichovat. Máte totiž jistotu, že vás ještě do večera bude potřebovat. Potom mu to s chutí vrátíte i s úroky. Tu chvíli si vychutnáte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Všechno důležité si ve vlastním poznamenejte. Čeká vás toho hodně a nebylo by divu, kdybyste na něco zapomněli. Nabídne se vám totiž příležitost s konkrétním finančním ziskem. Hlídejte si ruce, pozor na bolestivé popáleniny.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neustále se kolem vás budou pohybovat různí lidé a dostanete lákavou pozvánku na sportovní, kulturní nebo společenskou akci. Nemůžete si dovolit někam nejít. Vyhýbejte se riskantním rozhodnutím, nehazardujte s penězi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těžké bude najít správnou odpověď na návrh osoby, o kterou zrovna nestojíte. Na zlomyslné kamarády a známé nespoléhejte. Konstelace Luny s Jupiterem vzbudí váš zájem o okultní vědy a nadpřirozené jevy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nespravedlnost nadřízených vás donutí neustoupit a pevně trvat na svém. Své předsevzetí dovést věci do konce, stoprocentně splníte. Pozor na sentimentalitu v partnerských vztazích. Hrozí vám dočasná ztráta soudnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uskutečnění nových plánů se rozbíhá slušně. Výsledný efekt by se však mohl lišit od vašich představ. Zapomeňte na soukromé potíže. Vaše osobní účast na všech jednáních a schůzkách je velice důležitá.  Najdete pár lidí se stejnými názory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám