Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 29. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo zastrašuje, víc se bojí sám

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení a partner vás nemilosrdně donutí vrátit se k povinnosti, které se usilujete vyhnout. Žádnou radost z toho mít nebudete, ale odpor je zbytečný.  U šéfa upadnete v nemilost a váš protějšek s vámi přestane přinejmenším mluvit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neuzavírejte obchody s lidmi, které pořádně neznáte. Hrozí, že vás oškubou. Dobrou zprávu pro vás má Venuše. U vašich dveří stojí láska, s partnerem k sobě znovu najdete cestu. Přechodné ochlazení se vytratí a všechno bude jako předtím.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Počítejte s potížemi při jednání o půjčce a větších finančních operacích. Člověk, na kterého spoléháte, vás pořádně vypeče. Zamilovaní kývnou hlavou na nabídku partnera k sňatku. Pokud jste však z vaší lásky zklamaní, dáte jí sbohem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příčinou poklesu vaší aktivity budou pochybnosti, jestli váš cíl stojí za mimořádnou námahu. Důsledkem by mohlo být to, že všechno, čeho už jste dosáhli, přijde nazmar. Bylo by rozumné požádat o radu někoho zkušenějšího.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odmítnete se podílet na investici, která nebudí vaši důvěru. Pár lidí se na vás bude mračit, ale po čase přiznají, že jste viděli mnohem dále než oni.  Riskantní, ale o to víc strhující románek prožijete v cizím městě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebraňte se změnám na pracovišti, nepotrvá to nijak dlouho a budete z nich mít velký prospěch. Musíte si uchovat vnitřní disciplinu a důsledně plnit všechny povinnosti.  Nelze vyloučit, že se dost zdržíte v práci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete příležitost vyšvihnout se nad okolní průměr. Planetární konstelace vytváří ideální atmosféru pro vaše aktivity.  Odhodíte zbytečné zábrany a přestanete se ohlížet na názory a rady lidí, kteří vás odrazují od smělých činů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V dosti nepříjemné, dvojznačné situaci vás překvapí nadřízený. Chcete-li se tomu vyhnout, musíte se neustále rozhlížet kolem. Po pracovní stránce vám nehrozí nic, co nezvládnete. Radikálním způsobem uspořádáte své milostné vztahy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete mít problémy s vlastní disciplinou, Jen těžko se přinutíte k tomu, abyste dodělali nudné povinnosti a práci, do které se vám nechce. Těžké dilema prožijete nejen ve firmě, ale i doma. Nedivte se potom, proč se na vás tolik lidí mračí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na špatnou náladu v práci. Mohlo by se stát, že vyletíte na šéfa a bude zle. Nepokoušejte se vyhrožovat výpovědí. Nadřízený se toho chytí a nebudete moci couvnout. Při sportu a turistice nepodceňte výběr vhodné obuvi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte před sebou náročné rozhovory, některé nepříjemné. Přitom se jim nelze ani vyhnout, ani je oddalovat. Slibné je to, že obratně využijete vibrací Marsu. Znásobí vaši chuť tvrdě se s kýmkoli porvat o své představy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

K starším osobám se chovejte s respektem, ale neberte hned všechny jejich rady vážně.  Merkur doporučuje více spoléhat na vlastní úsudek a intuici. Nebude to sice tak pohodlné, ale zajistí vám to realizaci vašich představ.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám