Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 29. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netěžko při plných číších býti hrdinou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Možná vám zbude trochu času, abyste odpověděli na obdržené dopisy a e-maily. Nikdy nevíte, o co můžete přijít v důsledku přerušených a zanedbaných kontaktů. Navíc může jít o někoho, komu na vás opravdu záleží. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Merkur doporučuje využít šance na zvýšení kvalifikace. Setkat s přáteli se můžete, ale vrátit se domů moc pozdě by byla chyba. Rodina vás netrpělivě očekává. Hrozí vám, že dojde k závěru, že na ni máte stále méně času.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hlavu vám zamotá jednání nadřízených. Budou jako vyměnění. Během dne objevíte možnost zvýšení příjmů. Chce to však jednat hned a neotálet. Ostatní povinnosti tak musí počkat, což řada lidí z okolí odmítne tolerovat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neubráníte se jisté trudomyslnosti. Zmocní se vás bolestivý pocit, že jiní jsou úspěšnější a šikovnější. Nemá smysl se do něčeho nutit. Berte to jako signál, že naléhavě potřebujete odpočinek. Nejlépe vám bude u rodiny nebo mezi přáteli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dramatické chvíle přináší pohyb Jupiteru. Některá vaše přání a představy se ukážou jako nereálné. Je nutné si to přiznat co nejrychleji. Seznámíte se s člověkem, který na vás udělá silný dojem. Otázkou je, jestli si jeho sympatie udržíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přijde vám líto, že se musíte vzdát jisté představy. Ideální východisko ze současných problémů existuje, ale máte k němu daleko. Hlavně nemůžete zůstat pasivní. S partnerem se poškorpíte kvůli absurdnímu nápadu příbuzných.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uran připraví situaci, ve které předvedete svoje znalosti a přednosti. Důsledkem by mohla být nabídka slušně placeného místa. Zelenou máte na úřadech, i když odpolední jednání už půjdou ztuha. Na světlo denní vyplyne nepříjemná záležitost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozhodnete se pro přímou konfrontaci s osobou, která vám neustále vnucuje nesmyslné představy.  Budou létat hromy blesky, ale atmosféra se vyčistí a vám se začne volně dýchat. Sami sobě položíte nelehkou otázku.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potíže si přiděláte většinou sami, hlavně neochotou ke kompromisům. V práci se nesmíte od rána zastavit. Jen tak máte jistotu, že šéfův hněv nepadne i na vaši hlavu. Do slepé uličky se dostává vaše záležitost s úřady.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Bylo by na místě požádat o pomoc někoho, kdo se vyzná a ví, jak na to. Nechoďte hlavou proti zdi.

Nevyhnete se rozhovoru s osobou, se kterou máte už takhle nepříjemné zkušenosti. Možnost, že zůstanete nad věcí, je nulová.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Díky auře Merkuru bude dnešní den mimořádně rušný. Nadřízení vám naznačí možnost přejít na práci spojenou se zajímavou finanční perspektivou. Na schůzce, kterou dost podceňujete, se bude hovořit jak o vaší minulosti, tak i budoucnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Navzdory pesimistickým předpovědím známých se pustíte do něčeho naprosto originálního. Úspěchu dosáhnete, ale musíte pořádně zabrat. Pokus o navázání známosti ukončíte krátce poté, co se dozvíte něco o minulosti nového objevu. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám