Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 27. února 2015

Novinky, sojka

Dobrý kůň zapřažený s mezkem kráčí jako mezek

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Starší děti přijdou s výběrem dovolené přesně podle vašeho gusta. Jedinou vadou na kráse budou přehnaně vysoké náklady. Luna s Venuší varují před nereálnou představou, že se vám podaří obnovit zapomenutý milostný románek.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřeceňujte užitečné kompromisy. Je pravda, že s jejich pomocí překonáte některé překážky, ale dlouhodobě vás neuspokojí. Jedni vám vyčtou slabost a druzí vypočítavost. Důsledkem bude rozchod s některými lidmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Více času a péče věnujete dnes rodině Bez ohledu na věk se začnete intenzivně zajímat o možnost, jak si vylepšit fyzický vzhled a kondici. Snažte se být pro partnera atraktivní, nedopusťte, aby do vašeho vztahu vklouzla nuda.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Není důvod k panice při pohledu na stav rodinné kasy. V nejbližších dnech získáte nezanedbatelnou finanční částku. Dlouho s ní nevydržíte, ale největší díry v rozpočtu zalátáte. V zaměstnání dojde k hádkám kvůli rozdělení povinností.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Právem vás naštve, že dobře honorované úkoly si rozeberou šéfovi oblíbenci. Budete-li však trpěliví, odmění vás šťastná náhoda. Políčeno na vás mají děti. Nesmíte jim všechno zbaštit. Vrátíte se k plánům na víkend.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náhoda vám umožní nahlédnout do kuchyně nadřízených. Zcela logicky si nové poznatky necháte jen pro sebe. Vezmete to jako možnost hrát složitou hru s tím, že znáte soupeřovy karty. Na schůzku vás pozve tichý, nenápadný ctitel.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nejhoršímu zabráníte jen tím, že se nebudete pouštět do něčeho nového a riskantního. Vaši nepřátelé myslí na samé ohavnosti. Jen se sebezapřením půjdete na akci pořádanou někým, koho nevidíte rádi. Tak zle, ale nebude.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Postavení planet vypadá nadějně, můžete se těšit na řadu příjemností. Vaší předností budou výrazné  konverzační schopnosti. Díky tomu se prosadíte v silně konkurenčním prostředí. Vaše nové nápady vezmou kritikům dech.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pospěšte si s rozhodnutím, zda souhlasit s drahou opravou nebo s účastí v náročné investici. Dráhy planet se shodují s vašimi představami, nemáte se čeho bát. Obnovíte přátelství s někým, koho jste neviděli celou věčnost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chytrým krokem si připravíte půdu pro realizaci odvážné myšlenky. Nahraje vám vynucený odchod osoby, se kterou jste se nemohli nikdy dohodnout. K uklidnění dojde v partnerských vztazích. Váš miláček náhle dostane rozum.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Připravte se na návštěvu nebo zavolání osoby, která neví kudy kam. Nijak vás to nepotěší, ale odmítnout ji nedokážete. Rozhodně odrazíte pokus zatáhnout vás do nějakých intrik. Někteří lidé s vámi přestanou mluvit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nehrňte se do nejasných obchodů a jednání. Chybí vám cit pro správný odhad situace. Pohyb Saturnu varuje před chybnými kroky. Ve vaší blízkosti se objeví někdo, kdo se pokusí svést vaši pozornost nesprávným směrem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám