Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 27. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho ve světě dobře smyšleného, ale dobra málo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Věc, kterou byste chtěli vlastnit, výrazně zlevnění. Takovou šanci si asi uniknout nenecháte. Větší důraz bude nutný při jednání s řemeslníky a dlužníky. Budete je muset popohnat. Sami nějak aktivní určitě nebudou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Popudí vás snaživý kolega. Ve snaze zalíbit se nadřízeným, se vás pokusí dirigovat a kritizovat. To ovšem netuší, že se nedáte a rázně ho poženete pryč. Zajímavé setkání předpovídají planety na večerní hodiny.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na úřadech se nedejte zmást počátečním chladem. Situace se rychle změní k lepšímu. Cestou z práce se nikde nezdržujte a spěchejte rovnou domů. Bude třeba, abyste si řekli své k jistému rodinnému problému.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Někdo se o vás začne otírat a šířit podivné řeči. Přimět dotyčného k otevřenému rozhovoru nebude snadné.  Sám totiž ví, že lže. Zájem nového nápadníka či ctitelky má jasně erotický podtext. Co s tím, je na vás.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V cizím prostředí, kde nikoho neznáte, byste mohli naletět zkušenému podvodníkovi.  Buďte opatrní a s projevy důvěry ještě počkejte. Slušní lidé vás pochopí a neurazí se.  Svojí rozvahou na vás udělají dojem starší děti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevěřte tomu, že některé dokumenty jsou méně důležité a jejich podpisem nic nezkazíte. Mars varuje před každým, kdo by vám chtěl něco podobného napovídat. Odpusťte si třeba i krátkou noční procházku opuštěným parkem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste-li sami, poznáte někoho, kdo vám bude sympatický na první pohled. O jeho přízeň však musíte tvrdě bojovat. Pobaví vás hlupák pokoušející se vám radit, co máte dělat. Půjde-li o šéfa, nesmějte se příliš nahlas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Korunováno úspěchem bude vaše snažení koupit poměrně drahou věc.  Buď se vám podaří sehnat peníze, nebo si dokážete vyjednat velkou slevu. V obou případech za to můžete děkovat pomoci konstelace Merkuru s Jupiterem. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12. )

Po celý den se můžete opírat o energii Uranu. Budete to docela potřebovat, čeká na vás nějaký nečekaný problém nebo náročná povinnost.  Budete mít příležitost obratně skloubit prozíravost se zdravým rizikem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V případě dusna na pracovišti se nebojte sbalit si věci a demonstrativně odejít. Rozumní lidé vaše jednání a zejména rozhodnost ocení. Dohadovat se s hlupáky je pod vaší úroveň. Neraďte partnerovi, co si má vzít na sebe.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Otráví vás výměna názorů s dobrým známým. Najednou jakoby ztratil rozum a bude trvat na pořádné hlouposti.  Nesnažte se mu za každou cenu radit a pomáhat. Možná potřebuje zase jednou dostat přes ústa.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na roztříštěné zájmy a nedostatek soustředění. Jste poněkud nepozorní a bez povšimnutí přejdete i velmi varovné signály, týkající se jak práce, tak osobního života. Hlídejte si klienty a obchodní partnery, konkurence něco chystá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám