Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 27. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odvaha je v lepším případě nerozvážnost

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V zaměstnání se chytře vyhnete nástrahám a využijete nabízených příležitostí. V soukromí počítejte s partnerovou žárlivostí. Vaše laškování s opačným pohlavím u něho vyvolá nepřiměřené reakce. Vyčte vám všechny staré hříchy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete válčit s pasivitou a pohodlností. Nelze od vás očekávat velkou iniciativu. Depresivně na vás budou působit žabomyší války lidí v blízkém okolí. Chcete-li uniknout depresi, musíte se alespoň na chvíli dostat ven, změnit prostředí.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Objevíte závažný nedostatek v dokumentech či listinách, které se vám dostanou náhodou do rukou. Před hrozícími nepříjemnostmi vás uchrání správné rozhodnutí, za kým se s něčím takovým vypravit, s kým se poradit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jste dnes atraktivní pro opačné pohlaví. Neustále vám bude zvonit telefon a dostanete několik lákavých pozvání na schůzku. Novému románku nestojí nic v cestě. Těžko však předpokládat, že by nová známost trvala dlouho.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neztrácejte zbytečně energii, budete mít sklon pomáhat všem kolem a vaše práce zůstane stát. Na pováženou bude rovněž vaše lhostejnost k ubíhajícímu času. Slušný zisk vám zajistí investice, nad kterou ostatní ohrnou nos.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozitivní vibrace Marsu vám usnadní orientaci ve vypjatých situacích. Pokud si někdo ještě včera myslel, že se skoro se vším smíříte, čeká ho velké překvapení. Vzdejte se pokusu nutit kolegy k opuštění vyjetých kolejí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše radost z toho, čeho dosáhnete, nepotrvá dlouho. Jak už to bývá, najde se hned někdo, kdo vám ji pokazí. Naštěstí nebudete mít problém s odhadem toho, co je pro vás nejlepší. Dejte na intuici, diskrétně vás povede Neptun.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neříkejte, že na něco nestačíte. Psychických i fyzických sil máte dost, stačí se snažit. Intrik nepřátel se nevšímejte. Kupředu vás sune energie postavení Jupiteru s Merkurem. Otravovat vás bude někdo, kdo si myslí, že mu něco dlužíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete mile překvapeni, kolik lidí vám vyjde vstříc a podá pomocnou ruku. Bojovně naladění nedovolíte, aby vás kdokoli šidil nebo snad podrazil. Zdárně se vyrovnáte se zdravotními potížemi. Uplatníte svoji pevnou vůli

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Debaty o penězích bývají občas opravdu nepříjemné, ale vyhýbat se jim nemůžete. Nevhodnou skromností a stydlivostí ztratíte příležitost výrazně ozdravit rodinný rozpočet. Nemusíte být nijak agresivní. Stačí pevný postoj.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Snadno a rychle navážete kontakt s osobami opačného pohlaví. Nepůjde přitom o žádné flirtování nebo milostné tokání. Prostě diplomaticky využijete některých předností k rychlému splnění náročných pracovních povinností.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hodně přemáhání vás bude stát nutnost zachovat kamennou tvář a nedat na sobě znát, jak vás nudí nejen práce, ale také šéf a kolegové. Asi by bylo lepší někam na pár hodin zmizet. Váš ctitel se osmělí k odvážnějším návrhům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám