Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 26. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tím víc je všechno lacinější, čím víc máš v kapse peněz

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Je na vás, jak rychle seberete odvahu a dokážete se prosadit. Nový ctitel přijde s pozváním, které se nedá odmítnout. Měli byste ocenit jeho originalitu a vytrvalost. Fakt, že máte potíže, nesmí vést k tomu, že budete nesoustředění.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nemůžete si dovolit zklamat přítele, který se vám chce pochlubit něčím novým nebo dosaženým úspěchem. Vaše pochvala, a třeba i hrané nadšení ho určitě potěší. Všude vás bude chválit, jaký jste ryzí charakter.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kdybyste se rozkrájeli, zdvojili a ztrojili, budete dnes stejně se vším pozadu. Brzdí vás chaos z části vyvolaný konstelací Saturnu s Marsem. V zaměstnání, doma i mezi přáteli je na místě zvýšená opatrnost. Bude jistější upustit od větší iniciativy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Aura Jupiteru je poněkud mdlá a uspávající. Počítejte s tím, že budete pomalí a nerozhodní. Bylo by dobré zlikvidovat resty a potom si dát pohov. Hrozí vám, že zaplatíte víc, než musíte v nějaké opravně nebo obchodu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepříjemným zjištěním by mohl být fakt, že se na vás bude pár lidí dívat skrz prsty. Občas se to stane, ale nesmíte to zveličovat. Nebraňte se prosbě, abyste se vrátili k problému, který považujete za vyřešený. Někdo si to oprávněně nemyslí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li nějakou moc a vliv, mohli byste dnes někomu nechtěně ublížit. Važte slova a nepřijímejte zbrklá, polovičatá řešení. Váš milostný vztah se bude odvíjet od toho, nakolik pochopíte, jak moc vám na partnerovi záleží.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Budete-li se víc snažit, má vaše kariéra zelenou. V některých případech se vám bude zdát riziko příliš velké a povýšení nebo změny pracoviště se raději vzdáte. Zaskočí vás informace o selhání osoby, které jste věřili.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Myslí na vás dřívější známost. Možná byste nebyli proti krátkému setkání. Musíte si však být vědomi, jaké to představuje nebezpečí. Bývalý kolega vám bude líčit výhody svého nového zaměstnání. Nedejte se oklamat hraným nadšením.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zaskočí, ale nezarmoutí vás zpráva o ztrátě lakomých příbuzných. Sympatie okolí si získáte hezkým, nesobeckým gestem. Není nutné dělat dusno kvůli partnerovým rozmarům. Než nastane večer, tak ho špatná nálada přejde.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřehlédněte něco důležitého. Vyplatí se vám mít oči otevřené a všechno si vrýt hluboko do paměti. Rozhodně ale do ničeho nezasahujte. Na poslední chvíli se rozhodne o vašem podílu na investici slibující slušný zisk.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Díky postavení Merkuru s Marsem je docela vhodný moment k rozhovoru s nadřízenými. Pod žádnou záminkou ho neodkládejte. Nemusí se vám vyplatit podceňování partnera a jeho přehledu o některých vašich podezřelých aktivitách.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Naděje na získání peněz nebo majetku vás může přivést k nebezpečnému balancování na hraně zákona, nebo přinejmenším dobrých mravů. Adrenalin v krvi vám zvedne odpolední telefonát tchýně nebo protivného strýčka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám