Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 25. srpna 2017

Novinky, sojka

Moudrým pomluvy neotřesou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neodmítejte úkoly nebo pozici, o které si myslíte, že je momentálně nad vaše schopnosti. Nedostatek sebevědomí je to nejhorší, co by vás mohlo potkat. Rozhlédněte se kolem sebe, kolik lidí dělá něco, na co vůbec nestačí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozpaky pocítíte ve větší společnosti, kde budete dlouho hledat známou tvář. Budete poněkud zakřiknutí a většinou mlčet. Příliš si nevymýšlejte v partnerských vztazích. Váš protějšek žádným pohádkám neuvěří. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li doma problémy, hleďte je vyřešit co nejdříve. Později se u vás projeví známky podrážděnosti a můžete vyvolat nepříjemnou, trapnou scénu. Máte-li v plánu něco důležitého, třeba investici do většího obchodu, soustřeďte se jen na to.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Luna s Jupiterem varují před nevhodnou důvěřivostí nejen k cizím lidem, ale i k známým. Později se budete divit, že člověk, kterého jste znali jako slušného kolegu či spolužáka, se během času změnil naprosto k nepoznání.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Musíte být aktivní a důslední. Pozor na předčasnou radost z porážky konkurence. Tak snadné to asi zase nebude. Zdržte se přehnaného optimismu. Zkazit radost vám může oportunismus váhajícího kolegy nebo známého.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Velice nadějný plán přinese posezení se zkušeným přítelem. Společně investujete částku, která se vám několikanásobně vrátí. Nebylo vhodné a rozumné vyhýbat se povinnostem. Ve firmě se naštěstí najde někdo, kdo vám pomůže.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete nápad, na který by bylo lepší hned zapomenout. Ovlivněni Lunou budete chvílemi mimo realitu a snadno šlápnete vedle. Za jiných okolností a v jiné době, byste možná uspěli, ale v současnosti je bezpečnější držet se při zemi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nespoléhejte na to, že nedostatek znalostí a píle nahradíte výmluvností. Tak hloupí vaši nadřízení nejsou. Hlídejte rodinnou kasu. Partner a starší potomci přijdou s požadavky, jejichž realizace by vás dokonale zruinovala.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Většinou se vám bude dařit, ale z některých záležitostí vás pořádně rozbolí hlava. Netrapte se, když něco nestihnete. Vzato kolem a kolem, ani to nejde. Naštěstí budete v psychické pohodě a výčitky či kritické připomínky vezmete s nadhledem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Soustřeďte se na schůzku týkající se možné změny místa. Určitě byste si polepšili. Jisté riziko tady je, ale je to příležitost k seberealizaci a naplnění zapomenutých snů. Nezadaní se chopí šance seznámit se s někým, kdo už nechce být sám.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chcete-li zapůsobit na nový idol, doporučuje Venuše romantické vyznání spojené s pozváním na originální večeři. Při jednání se zatvrzelým byrokratem mluvte tiše a nesměle. Dokonale ho zaskočíte promyšleně hloupou otázkou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Starosti vám přidělá hledání nedbale založeného dokladu, účtu nebo klíčů. Budete natolik vytočení a rozčilení, že jste s to provést nějakou hloupost. Jinak vám bezprostředně nic nehrozí. Budete však muset krotit zvědavost

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám