Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 23. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peníze a víno v džbánu mění mrav i moudrých pánů

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hledáte-li novou práci, musíte mít jasnou představu, co chcete. Objeví se totiž známý, který ví o něčem, co by vám mohlo vyhovovat. Plat byste si asi představovali větší, ale vaše kariéra by dostala rychlejší a nadějnější obrátky. 

BÝK (  21.4. – 21.5.)

Planety vytvářejí atmosféru příhodnou k utužení rodinných a příbuzenských vztahů. Musíte se však víc uvolnit a nezabývat se prkotinami. Vhodný je k tomu zejména víkend. Nepodceňte zdravotní potíže a únavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Největším problémem pro vás bude zvládnout návaly emocí a střídání nálad. Nejhorší, co by se mohlo stát, jsou nepříjemnosti s lidmi z blízkého okolí. Pořádně vás otráví zdržování a vytáčky, na které narazíte na úřadech nebo v bance.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zadaní by si měli dávat pozor, aby svojí náladovostí neotrávili děti a partnera nebo hostitele, u kterých budete na návštěvě. Pozor na podivné způsoby lidí naléhajících, abyste podepsali nějakou smlouvu. Někdo vás chce doběhnout.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mnohé ze stávajících potíží lze vyřešit využitím pozitivních zkušeností lidí z okolí. Výčitek a ironických poznámek se nebojte. Posmívat se a kritizovat umí každý hlupák. Na nervy budete z plnění běžných, ale nudných denních povinností.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci nedávejte prostor ambiciózním kolegům. Udělají všechno proto, aby nadřízeným dokázali, že jsou šikovnější a pro firmu užitečnější než ostatní. Zamilovaní budou muset zvládnout vlnu žárlivosti. Partner se může naštvat a urazit. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Připravte se na stoupající nároky rodiny. Každý větší nákup hrozí pohromou. Do rozpaků vás uvede pozvání od někoho, kdo vám není sympatický. Odpovědět tak, aby se neurazil, nebude snadné. Platí to zejména v případě příbuzných.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příliš jste si zvykli, že všechno musíte vyřizovat sami.  Přehlížíte spolupracovníky a ty to začíná dopalovat. Ztrácíte sympatie a důvěru. Dnes máte šanci to napravit. Vhodnou příležitostí bude nějaká firemní akce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na pracovních jednáních a obchodních schůzkách se chovejte nanejvýš zdrženlivě. Zjevně najevo danou nedůvěrou vůči řečníkům nebo druhé straně si neposloužíte. Navíc není vůbec jisté, že k tomu budete mít skutečný důvod.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nelitujte času stráveného běháním po úřadech, psaním dopisů, žádostí apod. Když to nepůjde jinak, musíte se přizpůsobit. Důležitou informaci vám naznačí známý z branže. Vypadá to na výhodnou investici.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nejásejte předčasně nad slibným obratem záležitosti, se kterou máte nemalé potíže. Nějak mimořádně rychle se k cíli nedostanete. Hloupé klopýtnutí vám hrozí kolem poledne. Zachrání vás příliv planetární energie.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zjevná nejistota a nedostatek rozhodnosti by mohly negativně ovlivnit vaše jednání s lidmi, o kterých víte, že na ně není spolehnutí. Nebezpečí, že se necháte ošidit je minimální, ale bude vás to stát spoustu sil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám