Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 23. března 2018

Novinky, sojka

Lepší nudný přítel než příliš zábavná přítelkyně

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přestože vám planety přejí, jednejte prozíravě a každý krok dvakrát promyslete. Nemusí být všechno tak snadné, jak se vám na první pohled zdá.  V místech, kde se pohybuje hodně lidí, mějte svoji tašku a peněženku neustále na očích.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přehnaná vstřícnost a sladká slovíčka nadřízených ve vás právem vzbudí podezření, že se děje něco podezřelého. Svá milostná vyznání doplňte malým dárkem, nebo alespoň květinou. Praštíte s prací, která vás stresuje.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dopoledne bude nutné poprat se s problémy souvisejícími s vašimi blízkými. Ztratíte tím spoustu času a nevyhnete se ani větším výdajům. Vážně zvažte nabídku práce, při které můžete prokázat vás talent a mimořádné schopnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)         

V práci moc nemluvte, ale v milostných vztazích by jedno správně zvolené slovo udělalo zázrak.  Opatrně nakládejte s penězi, nespěchejte s většími výdaji. Hrozí vám, že se ukvapíte a naletíte mazaným podvodníkům. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedejte se zmást možností dospět k vytouženému cíli postranní cestičkou. Jakékoli porušení předpisů a zákonů se vám okamžitě vymstí. Nelze vyloučit, že by to určité osoby potěšilo.  Při sportování pozor na kolena a kotníky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Z porad a schůzí odcházejte jako poslední, vyhnete se tím nepříjemnému překvapení. Nemáte představu, co by o vás někteří konkurenti napovídali. Budete-li na cestách, potkáte svoji budoucí lásku. Stačí se osmělit a oslovit ji.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud budete i nadále ignorovat drobné pracovní a zdravotní problémy, přijde chvíle, kdy vás položí.  S několika prvními si můžete poradit už dnes. Máte schopnost snadno si získat ochotné a hlavně nezištné pomocníky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete se do řečí, ale okamžitě podniknete rázné kroky k tomu, abyste jim zamezili. Překvapí vás, kdo je šíří. Půjde o osobu, které jste dosud bezezbytku věřili. Objeví se první signál hlásající možnou změnu bydliště.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud se vám podvědomě nechce na nějaké setkání nebo schůzku, nikam nechoďte, ale nezapomeňte se diplomaticky omluvit. Nebojte se popustit uzdu fantazii. V lásce převáží fyzická stránka vašeho vztahu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše snaha ukázat se v práci, nemusí dopadnout dobře. V rozhodující chvílí vám budou přehnané ambice svazovat ruce. Neodmítejte pozvání přátel a kolegů na malé posezení po práci. Potřebujete se uvolnit a najít k nim cestu.

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Usměje se na vás štěstí v podobě malé výhry. Na nové auto to asi nebude, ale berte to jako hmatatelný důkaz, že vás opouští dosavadní smůla. Na dotazy dětí odpovídejte hned, nevymlouvejte se na nedostatek času.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neodporujte šéfovi, nedrážděte tchýni a nepřesvědčujte své okolí, že máte patent na rozum. Sklonem k tvrdohlavosti a umíněnosti si spolehlivě koledujete o pořádný malér. Neodkládejte nutné výdaje, levněji už nebude.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám